Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Razmisljam kako me svi bojkotuju na forumu. Vucica, Molena, Senka... Jel sam ja kaznjen nesto 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
kako bi ovaj Kežual(k)o već jednom trebao prestati da me pominje u kontekstu dometriks matrone nit sam dometriks, nit volim spandeks a ponajmanje bičeve s lancima i ostalim katancima ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Nisam te pominjao Vucice. Pitao sam. A na postavljeno pitanje bi trebalo odgovoriti. Takav je red. Sto se dometriksa, spandeksa biceva sa lancima i katanaca tice, ne znam zaista sta ti je to znacilo. jbt, pet ljudi pise na forumu i sad se jedan od pet ljuti sto je pomenut 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
jel ovo sad fajt teba da počMe i kakve veze moje razmišljanje ima s forumom i pet ljudi koje si ti pomeno m ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) i gde napisah u tom svom razmišljanju da sam ljutko i zašto moram da ti dam odgovor na tvoje razmišljanje, zar ne mogu ja da razmišljam i napišem to o čemu i kako razmišljam, razmišljam u svakom slučaju razmišljam.... da ne kažem da razmišljam a samim tim ne očekujem odgovor, no konstatujem razmišljanje koje pak nije nužno da traži i odgovor.... a ti ako želiš odgovore, idi na temu moram nešto da pitam jbga takav je red, ovde moš samo da razmišljaš .... ex da nisam tako razmišljala ne bi ni gvirno na forumka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
ne mogu ja da se fajtam, nisam taj tip. A nisi ni ti. Zato, ne zezaj. Pitao sam jel me bojkotujete nesto, imam osecaj kao da sam na forumu sam. Nigde nikoga. i onda mi odgovoris sa bicevima i lancima  Razmisljam sta je sad ovo 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
kao šta sad ccc pa ko je ovde muško jbte ti il ja misli brzo tj razmišljaj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Shvatio. ne kaznajvas me  Zato si pomenula biceve. Ali sto lance i katance, ne znam 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Vucice, tvoj deckic mora da shvati da si ti previse jaka i ne mozes da budes privilegija samo jednog muskarca. Ako to jos uvek nije shvatio, objasni mu 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
na sreću on je samo moja privilegija a ja njegova isuviše smo jaki da objasniće ti on kad te razbuca ko panta pitu cccc Tema: razmišljam kako je Kežual(ko) garant popio neku žestoku korpu ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
|