Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sta god da sam mislila prekinula me ova Nina Kraljic svojim pjevanjem auuu kakvo pjevanje zajdi zajdi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

Pridružio se: 30 Sep 2012, 16:26 Postovi: 598
|
kreno sam, pa se zamislio...bem ti mozak...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
o petku odnosno cetvrtku, jer poslije njega ide produzeni vikend ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
o vaginalnoj manipulaciji...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
i kakav je zakljucak?
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
jbt. koji je to kosmos, tam kad se supernova rodi, ja se zagrcnem i mozak mi svrši, izgori mislim...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ti si se bas dao u razmisljanje o tome
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
pa neću razmišljati o sebi...kad nemam ništa na sebi... 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
da li će uskoro svi koji kažu Allahu Akbar biti teroristi Bismilahir-rahmanir-rahim (U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog)! Pozivam za svjedoka mastionicu i pero i ono što se perom piše; Pozivam za svjedoka nesigurnu tamu sumraka i noć i sve što ona oživi; Pozivam za svjedoka sudnji dan, i dušu što sama sebe kori; Pozivam za svjedoka vrijeme, početak i svršetak svega — da je svaki čovjek uvijek na gubitkuMehmedalija Mešo Selimović nije znao da je i on terorista jbga već par godina njegove knjige Derviš i smrt nema u lektiri ali zato pesme Bore Đorđevića ima u Bukvaru ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|