Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Picard je napisao: Naopak je napisao: Razmisljam kakve su to cure koje prodaju nesto vredno iz kuce da bi ugradile *ebene silikone to su investitorice istina...moze se i tako promatrati ali je odvratno da je za zdravlja pa haj
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Naopak je napisao: Razmisljam kakve su to cure koje prodaju nesto vredno iz kuce da bi ugradile *ebene silikone da pretpostavimo da imaš "drugara" od 8 cm u punoj snazi i ti bi prodao i kravu i volove za samopouzdanje i sve to takooo
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
od kad su silikoni samopouzdanje puu di ja zivim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa ja kada sam bila mala i u ranoj tinejdzerskoj dobi sam bila iskompleksirana mojim malim cikama  uhhhh...tada, mlada , luda i puna nekog ''ludog'' elana za zivotom sam zeljela da imam sisoke ko sve te silikonske 'ljepotice' ili moje tada drugarice koje su bile razvijenije od mene ... Ne bih ja to puno..kao samo malo...medjutim dodjose sisoke na svoje i bez silikona....razvila se i ja, malo hormoni odradili svoje, prva menstruacija haha, malo vjezbanje i eto ga  U toj nekoj ranoj dobi meni su cini mi se falile za samopouzdanje...jer sta dijete zna sta je samopouzdanje....ja sam to tako tada mislila. Ima trenerica jedna u Mo...zmaj od zene, preebeno zgodna...trenira dnevno po 6 sati....ali majesne sisice imala skroz, ma reklo bi da ih nije uopce imala...Njeno umetanje silikona u razumnoj velicini je meni u potpunosti opravdano. Ali zena je to uradila u zreloj dobi, a nije bas povezano za samopouzdanje...vise za neki vlasititi osjecaj...sad su joj stalno napucane i u prvom planu  ... a i ona u kompletu sada izgleda bolje, sto jes jes...Ali je radila ko konj, kao sto i danas radi...pa trenira svaki dan po 6 sati minimalno ( to naplacuje ), da bi sebi takvu stvar priustila...nije nista prodavala..koliko ja znam 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ala ste se izrazmišljali na temu implatata silikonskih ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...sutra autoputom ili starom cestom...hmmm....
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
starom cestom...ako bude lijepo vrijeme ako bude kisa....autoputem eto ga..volim kad sam od pomoci 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: ala ste se izrazmišljali na temu implatata silikonskih ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jel bi tebi trebali neki silikoni? onako realno... ne sada jesi ti zadovoljna i fali li ti samopouzdanja, nego fali li ti sisica?  ...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
treca joj ne treba a dve valjda ima
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Molena je napisao: starom cestom...ako bude lijepo vrijeme ako bude kisa....autoputem eto ga..volim kad sam od pomoci  Ja volim više staru cestu...ali se sporije dođe...na staroj su mi divne one poruke prirode...ja to uvijek čitam. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|