Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ma nisam Moli...ne bih ja! Odbit ću večericu...što će mi taj fini Nijemac pokraj moga buntovnog Marija? Čini mi se da je ovaj moj Mario ko onaj Megin iz Tri metra iznad neba. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ja ne bih mogla podnijeti da u svom zivotu imam jos jednog Maria previse njih me okruzuje...to ime me bas prati kroz zivot musko Mario i zensko Vesna i Renata
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Hmmmm....mene nekako prati ime Katarina, a od muških Marko. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Marko ... obozavam to ime ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Puno se mojih simpatija zvalo Marko...od one vrtićke pa do srednje škole...sami Markići oko mene.  Ok...bio je i Filip...ali samo jedan. 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja se ne sjecam imena bivsih  ... ko ce to pamtiti nisam pobudalila haha
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
E Moli moja...a Ante...koji je glumio kao dječak u jednom našem filmu...i dan danas je mljac lik!  Pa Marino... Pa Mateo koji je bio u mene, ali ja nisam u njega...a njegov frend Ivan je na mom ročkasu mojoj mami Matea predstavio ovako: Teta, ovo će biti vaš zet! 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i vi kazete ''u mene'' ''u njega'' a ne ''kod mene'' ''kod njega''  ...i mi isto i uvijek nas ispravljaju hehe jel kad kazes ''hocemo u mene''...mnogi to pogresno protumace hehe  Ma Gigi, tih naivnih i nevinih iz raneee mladosti se sjecam...to su slatke simpatije i ljubavi koje su se citale iz pogleda, gdje ti je poljubac bio orgazam haha 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ne kažemo da je netko bio u mene, već kod mene. Ovo u mene se odnosilo na to da je Mateo bio zaljubljen u mene, a ja nisam u njega.  Eh ta osnovna škola. Al činjenica je da sam od Matea dobivala najljepše rođendanske poklone...  A kad sam došla na jedan Mateov rođendan, a njegov mali brat kad sam ušla pokazao prstom na mene i glasno pred svima: Evo cure u koju je Mateo zaljubljen! A meni bilo neugodno... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahahha Gigi , jel ti meni sada pricas o ljubavima iz osnovne skole !? cu se kilnem ko siroce haha  jbt, skoro pa sam ih sve zaboravila
|
|
|
|
|
|