Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Nebo kaže, u naredniX 24h Zvezde nam daju sledeće Postoje želje koje su toliko velike i u koje najmanje verujemo. I čini se da, što više rastu, mogućnost za njihovo ostvarenje opada. Zato o njima ćutimo, često i pred najbližima. Baš takva želja obojiće današnji dan i, što je još važnije, omogućiti uvid u način ostvarenja…
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
GiGi je napisao: MeGi je napisao: videla sam gledate li vi parove slusate li sta pricaju ljudi koji zovu? kako oni to komentarisu kao da su im ucesnici u kuci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jučer sam prvi puta vidjela parove na nekih pola sata i to mi dosta za cijeli život. Uglavnom...bila je ona scena kad su Maca i Gastoz u garderobi i on se presvlači i ona komentira nešto tipa da bi ju on mogao remenom po guzi i onda onako doda: To me pali, znaš. Koja žena! ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) I ja sam upratila par neki vido klipova sto pojedini portali postave na fb....strahota kako neko moze biti onako plitak i glup a da toga nije svjestan. Ja bih nju tako nalemala, a da sam musko svasta bih joj uradila..ne smijem ni da napisem, stid me. I moram priznati da mi nije jasan ni jedan muskarac koji se na ''ONO'' moze naloziti...fuj, bljak, pljas, povracanje. Uglavnom tamo sve pametan do pametnog koliko sam zakljucila....ali jos uvijek mi je od vidjenog the best izjava one neke koja objasnjava onoj nekoj drugoj sta je njen posao, a ona je inace revizor Mozda ima i gorih izjava, ali ja ih nisam upratila...pa dok ne naletim na neku bolju, ova ostaje kao najbolja!!!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Mimi Oro je ipak pobednica sa njenom surlom  Jbtee zivot kako onako devojka da se unakaziiii ali dobro nije sve u izgledu mozda je dobra i pametna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Evo sad sam Megi pitala google ko je ta Mimi Oro...samo sam slike trazila ... da vidim kako izgleda. Na onim malim slikama ( jer ne mogu otvoriti ) se cini da je zgodna...tj ima lijepo tijelo, duge noge, ali joj je glava boze me sacuvaj Na faci joj se vidi da nije bas u dobrim odnosima sa mozgom...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
sto se tice tela stvarno zgodna djevojka osim sto ima prevelike balone ,za moj ukus a vjestaci su joj ali brateeee glavaaaa joj jeeeeee a bitno da ona sebi daje za pravo da drugima govori da su nakaze i da se pogledaju u ogledalo ODVRATNA JE! TA MEGA ORO ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Moram da kazem da sada navlacim starke na ovu finu poslovnu obleku..i da me zaboli briga. Lagana setnja pa gustanjE nA suncu od nekih satak u mojoj omiljenoj suncem okupanoj basti...a onda idemo na turu preznojavanja, pa engleski, pa krevet...Veceras igra Barcelona ako niste znali..upucena sam htjela ne htjela 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: sto se tice tela stvarno zgodna djevojka osim sto ima prevelike balone ,za moj ukus a vjestaci su joj ali brateeee glavaaaa joj jeeeeee a bitno da ona sebi daje za pravo da drugima govori da su nakaze i da se pogledaju u ogledalo ODVRATNA JE! TA MEGA ORO ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Megi evo citam jutros da hapse tu nakaradu...Nisam ni mislila da je samo zgodna i ruzna, uz sve navedeno je i glupa  Kako ce je pustiti iz Parova ...kukuuuuuu
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma pricala je o tome u Parovima jos se vuce po sudu i to sto pisu,kaze ona je laz 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ko kaze, zeko kaze  normalno da kaze da je laz....sta ce drugo reci a citam jutros i kako je neko ''ukrao'' slike od one Stanije ( ona sto ima fino dupence ) pa se kao prodaje u Dubaiu kao prostitutka koja radi sve za 500 $....Jbt led 500 dolara  Ali Stanija tvrdi da to nije ona i da niko od nje ne moze napraviti prostitku, i tuzit ce tog nekoga. Ja bih trazila izvjesce o zaradjenoj lovi na temelju njenih slika i postotak zaradjenog novca ...minimalno 50%  ... jer ko zna koliko bi ta ''neka'' tamo zaradila da nije bilo Stanijinih fotki.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ribe su najnoviji glazbeni hit!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|