Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Laki evo sad ču ja izgubila sam bila net ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
kako da OTMEM debeljka jbga ovaj jeste mald i sočan al debeljko je debeljko i šklopocija na koju navikox bem ti naviku al šta ću kad volim pod jagodicama malko patine od vremena pređašnjeg ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) a i ulubih slovca samo za moje prstiće ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Вучица je napisao: kako da OTMEM debeljka jbga ovaj jeste mald i sočan al debeljko je debeljko i šklopocija na koju navikox bem ti naviku al šta ću kad volim pod jagodicama malko patine od vremena pređašnjeg ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) a i ulubih slovca samo za moje prstiće ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Na što otići, što propustiti...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Gigi idi naaa Halida Beslica i kad bude pjesma I ZANESEEEN TOM LEPOTOOM DOBIH VOLJU ZA ZIVOTOM SETI SE MENE  Idi na Severinu i kad cujes pesmu STO ME SAD PITAS STA MI JE, i seti se mene  Idi na Zeljka Joksimovica i kad bude pjesma GADURA -sei se mene I tako seti me se ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ako mozes da biras samo dva dana, onda idi 14.05. i 16.05. , ako tri dana dolaze u obzir onda bih se ja odlucila Halida cara...nisam ga nikada gledala uzivo a bas bih voljela...ako pak mozes i 4 dana onda ukljuci i ovaj dan gdje je Belfast Food, pa i Severina.. BTW...al' su ih spojili u pm  cuj Jole i Brkovi, ili eto Seve i Belfast, a i Zak sa Baretom...ne znam, vjerovatno zele da privuku razlicitu publiku Ja bih to ovako spojila: Halid Besli i Zeljko Joksimovic Severina, Zak i Jole Goran Bare & Majke i Brkovi Opca Opasnost i Belafst Food Kiril Djaikovski DJ
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma Moli...svakog dana su dvije pozornice...na svakoj nastupa jedan izvođač...pa sad biraš koji ti se više sviđa...i Joleta ne propuštam ni za što...on vrhunske fešte radi i sav je nekako divan i drag i druži se s publikom...  Megs...nisi ti ni Mandžukić, ni Somerhalder... Ovako...morat ću odustat od nekoga...na Joksimovićevom koncertu bijah kad je nastupao u dvorani na Trsatu...na Sevki sam već bila (koncertu naravno)...na Belfastu isto... Ne znam...Jole je car (da citiram njegovu čuvenu pjesmu: Slušaj oko moje, ja ti mogu biti tata, vrijeme je da skineš ovaj ološ sa svog vrata...), a Opća opasnost ima epic pjesme...hmmm... Na kraju od silnog premišljanja završit ću na onom narkomanu Baretu... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Gigi znas li ti da su najveci svjetski umjetnici rock&roll-a, bili konzumenti opijata...tako su i nastali ovi dugogodinji hitovi sa dobrim tekstovima...Bez obzira sta i kako Bare, i kako ga pojedini nazivaju...on je umjetnik u toj bransi! Ako ga uporedimo sa Nirvanom i Kurt Cobain-om razlika je jedino sto ovi pjevaju na engleskom i sto je Kurt ljepsi....  A inace da te pitam, ... evo razmisljam kako nisi znala Mandzu da savjetujes oko one tetovaze...pa blamira se bezveze!? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Kako nisam znala...eh kako! Otišao je potajno napraviti tetovažu bez mog znanja! Malo smo se porječkali...ali što ću s njim...jesi vidjela kako mu je onaj iz Real Madrida glavu razbio? Odmah sam mu morala vidati rane i ode sva ljutnja! Usput sam mu zatajila da mi je mali Manuel Neuer poslao sms kojim me poziva na večericu... Ne znam...meni je Bare odbojan kao osoba... ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
To je Baretu napravio herion koji je dugooo godina konzumirao. Njegov nacin komunikacije sada, je njegov obrambeni mehanizam i reakcija koju metadon izaziva....velike su to borbe u covjeku.... Dobro, ja gore nisam govorila o njemu nego o onome sto on radi u tom glazbenom svijetu  Ma sta kazes, Manuel Neuer te zvao na vecericu!?  ... pazi ako Mandzo sazna moglo bi biti jos razbijenih glava....najbolje da ti mene posaljes na tu veceru da izbjegnes sve probleme.... Mora da si zavodila Neuer-a ... ne bi on tek tako 
|
|
|
|
|
|