|
Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Sasvim sam siguran da ce ovde u Srbiji poceti da se naplacuje porez na vazduh. Sve je drzava oporezovala, jos je samo vazduh ostao.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Danas je ONAJ dan, pa da se podsetimo da slučajno NEZABORAVIMO jbga kad nam je kratka pamet....
24.3.1999. godine NATO pakt je bombardovao Jugoslaviju. Tom prilikom je poginulo preko 2.500 ljudi, a državi je načinjena šteta od oko 30 milijardi dolara. Italijanski analitičari su upozorili da se za te pare moglo prehraniti 79 miliona ljudi na planeti, gde vlada glad.
eto, toliko o MILOSRDNOM ANĐELU
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Inace ti analiticari su mi zakon...da se nadovezem. Sreca da nisu americki analiticari, jer ono sto oni ''isprde'' u financiranje ratova generalno, je cifra kojom bi se cijela Afrika mogla prehraniti i vrhunska infrastruktura napraviti. U BiH u kojem je pogunulo preko 100.000 ljudi od cega zavidan broj djece ( iako neki manipuliraju cifrom koja ide i do 200.000 ) .... E sad, nisu ni potrebni analiticari da bi se doslo do zakljucka o kakvom financijskom broju se radi....
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
dodjem posle ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Iskra je napisao: dodjem posle ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
OK nisam mogla da nađem temu o Ženama i za Žene, al mislim da bolji POZIV za prevenciju ranog otkrivanja Raka dojke nepročitax, tako da, mesto joj je i ovde;
Imam 12 godina, Mrzim ih. Mrzim jer ih nema nijedna druga devojčica u razredu i mrzim ih jer je na sistematskom K. uperila prstom u mene i rekla – Hiiii, pa ti imaš sise!
Imam 15 godina. Ne volim ih. Sada ih imaju sve druge devojčice, neke manje neke veće, ali ih imaju, pa se ne izdvajam. Ali ih ne volim, jer ne volim brushalter i ne volim čitavu tu neudobnu petljanciju.
Imam 24 godine. O kako ih volim! Vidim zadivljene poglede i ne crvenim. Naučila sam da nosim famu koju nosi malo upadljiviji dekolte, i lepo mi je.
Imam 30 godina. Ignorišem ih. Najčešće se oblačim kao momak, tako da moj dekolte nije često dostupan. U slučajevima kad jeste i kad dobijem kompliment za isti, nasmešim se i kažem – hvala. U sebi malo prevrnem očima, jer me opet pomalo smara sve to. Imam 30 godina. Uzimam ih zdravo za gotovo. Računam da će uvek biti zdrave i lepe. Imam 30 godina. Danas sam prvi put bila na ultrazvučnom pregledu grudi. Ne znam kako sam se naterala. Zaista ne znam. Zapravo, videla sam neke fb objave, setila se nekih priča i rekla – e, idem, pa bog! Imam 30 godina. Ležim na krevetu. Ako se ono u lekarskim ordinacijama zove krevet. Doktorka prevlači po meni onim što ne znam mu ime, i istovremeno gleda u ekran.
Prvo zurim u plafon. Ne mislim ni na šta, to jest mislim u prazno, tako je najlakše. Onda primetim da se malo duže zadržala na jednom mestu. Pogledam je ispod oka, Pokušavam da joj provalim izraz lica. Počinjem da mislim: Što je stala. Nešto je našla. Možda nije ništa. Ali ako nije ništa, zašto je stala. Što ne napravi neki izraz lica pobogu. Ma važi, pa ona je profesionalac, ne možeš joj s lica čitati. Hm, kao da se malo namrštila. Ne, nije. Jeste. Mršti se. Možda imam nešto u nekom srednjem stadijumu. Ili nekom poodmaklom. Nemoguće. Ja ne mogu to. Ne, nemoguće. Ne sad. Pa… Pa ja imam planove! Doktorka se konačno odmiče i kaže: - Evo, da vam kažem – s vama je sve u redu.
Samnomjesveuredu. Sa mnom je sve u redu. Sa mnom je sve u redu!!
Imam 30 godina. Sa mojim grudima je sve u redu i meni se plače od radosti. Imam 30 godina. Naučiću konačno koji mi je istinski broj brushaltera. Imam 30 godina. Češće su nositi lepe haljine. Čisto da proslavim Život kao takav. Imam 30 godina. Obećavam da ću redovno ići na preglede.
Obećaj i ti.
Sročila predivna a joŠte i mlada Staša Vukadinović
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kupila sam dvije knjige danas a mislila sam cipele neke da kupim
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 44 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|