Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pa nije mi loše raspoloženje...nego me noga zabrinjava. Iz čista mira me jučer počela boljeti. Ne smijem ni taknuti to područje na nozi, a ne sjećam se da sam se negdje udarila ili tome slično. Baš čudno!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ooooooooooo necu da vam kazem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
divnom...nasmijanom uglavnom 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pa sad.... dobro sam valjda ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
lepršavo pahuljasto šljokičastom tako svaki dan
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
šljokičastom  ...oooo neeeeeeee  @slomljenom..jedina dobra stvar je sto cak ne mogu ni da pusim. moja mama bi bila ponosna na mene sto sam napisala da je to dobra stvar...rekla bi napokon, Hvala Ti Boze 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
oodddllliiičččnnnooommmm ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Nisam bila u nekom posebnom, ali kad pročitah da je Pic šljokičav...ne znam, odmah mi je osmijeh zatitrao. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ozracenom ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) ...isla sam slikati pluca
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
sve 5 ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
|