Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
o dzizussssss ![[images/smilies/dislikesmiley.gif] [images/smilies/dislikesmiley.gif]](./images/smilies/images/smilies/dislikesmiley.gif) ovi meteorolozi pojma nemaju
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Još koji dan i idemo na plažu! ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Gorštak
|
|

rang

Pridružio se: 06 Sep 2013, 21:00 Postovi: 609
|
GiGi je napisao: Još koji dan i idemo na plažu! ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) opa , dobicemo sličke da vidima sa palže
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
da se upalim svaki put kada pauziram samo tri dana od vjezbanja jbt jel to moguce.... ne mogu ni da zamislim kako je onima koji tek polaze da vjezbaju jos uglavnom svi krenu..hard ,strong and fast....hihihi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
GiGi je napisao: Još koji dan i idemo na plažu! ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) ocu i jaaaaaaaaa ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena je napisao: da se upalim svaki put kada pauziram samo tri dana od vjezbanja jbt jel to moguce.... ne mogu ni da zamislim kako je onima koji tek polaze da vjezbaju jos uglavnom svi krenu..hard ,strong and fast....hihihi ne, nije moguće ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
čim sednem za komp provri voda brze, neko dodje, zvoni telefon, tako
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
nema yanga ili yina ko ce ga znat vise
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
da ovdje svi pisu jedan po jedan to neka nova moda izgleda  fora je uci kad nema nikoga pa onda pisati
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
tako nekako Mo ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
|