Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
samo ti razmisljaj...to je dobro za mozdane vijuge
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: samo ti razmisljaj...to je dobro za mozdane vijuge evo je Molena dezurni cinik i provokator foruma e tako te volim ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
gde se izgubi ona iskra od pre 6 godina ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
stvarno gdje se izgubi...ja bih je voljela upoznati jer je ne znam iz tog perioda ali ako ti kazes...onda je ona bila ono vr' 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ne kazem ja.. govorili su drugi Mo msm da sam nekad bila po 10 sati na netu sad .. pa ja ne sastavim ni 15 minuta
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa dobro...to je meni nekako normalno dese se neke druge stvari u stvarnom zivotu koji je ipak ono broj 1 da se ne lazemo nekad covjek ima manje vremena, nekad vise, nekad mi je mrsko, ... ma milion faktora
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
pa to ti kazem
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Sretan je onaj čovek, koji od sutra traži mnogo, a može I bez toga!!!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
jel Putin umro izistinski il se opet šegače bzv ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Kako cijeli svijet ukida semafore, radi energetske efikasnosti a i radi laskeg odvijanja prometa, pa uvode kružne tokove.... samo kod nas idioti na 20 metara postave 10 semafora i naprave najveci cep u gradu....( i to u mojoj ulici )i ne razumijem kako ne vide da su napravili jos veci problem..
i naravno, logican zakljucak je da je neko otvorio firmu za prometne znakove, pa da ga se malo ''pogura''...nema veze, trosit cemo vise struje, napravit cemo haos na cesti...ali treba pomoci politicki pogodnom kad je vec otvoro firmu. majku im njihovu glupu i efikasnu
|
|
|
|
|
|