Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46087
|
Oblačno i hladno... ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Jutros u 7 sam mislila da je smak svijeta  Vani mrak, nebo se spustilo na zemlju i grad je padao..ma uzas. I onda se nekako razvedri...ali je jos uvijek bljak vrijeme. A sinoc sam bila na nocnom skijanju ...na periferiji planine Prenj, na 18 kilometara do Mostara je skijaliste/izletiste Rujiste....znaci, vedro, ono lijepo hladno, ma ljepota....i na putu nazada cim smo se spustili u grad...dole bljak...nevjerovatno kakva razlika..a samo 18 kilometara udaljenosti.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kišovito 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
kisa,slinavo jos je zima a rekli su da cemo jos malo pa biti ko africka regija sa temperaturama od+50 zasto ste slagali?!!! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Snijeg....pa susnježica...bljuzgaaa...očajno...
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
vlazno, sivo, oblacno ali dobro je. Za par desetina dana, dolazi lepo vreme. Pozeleo sam se Sunca, vedrog neba... U pravu je Molena, ove zimske dane treba provoditi negde na planini, gore je uvek vedro. Neka je hladno samo brate da ima Sunca.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Snijeg pada cijeli dan,mada je sitan...i nema ga puno po cestama u gradu...ali u Sanskom Mostu 30 cm,danas kad sam ja bila...sigurna sam da sada ima i više... Značiiii...sutra i prekosutra pravac Kozara i skijanjeee... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
zimoca al sija sunce pa je sve lepse ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
isto kao i kod mene sunce sija cijeli dan..od jutra puno svjetlosti i nekako je toplije, iako je temperatura vani danas bila i do +13... :jesss: po Bosni kazu veje snijeg i sve je u kolapsu a mi kao da smo neka druga drzava....ni S od snijega
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|