Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
kad cujem nekog da kaze da mu je veliko zadovoljstvo da drugima pricinjava lepe stvari odma pomislim kako glupost i laz moze biti bezgranicna odgovorno tvrdim da vecinu ljudi odrzava u zivotu bol koju pricinjavaju drugima
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
SHE je napisao: kad cujem nekog da kaze da mu je veliko zadovoljstvo da drugima pricinjava lepe stvari odma pomislim kako glupost i laz moze biti bezgranicna odgovorno tvrdim da vecinu ljudi odrzava u zivotu bol koju pricinjavaju drugima počevši od tebe ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Mojne je napisao: SHE je napisao: kad cujem nekog da kaze da mu je veliko zadovoljstvo da drugima pricinjava lepe stvari odma pomislim kako glupost i laz moze biti bezgranicna odgovorno tvrdim da vecinu ljudi odrzava u zivotu bol koju pricinjavaju drugima počevši od tebe ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif) ja i pricam u svoje ime
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
cini mi se da je forum na raspustu 
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
tako, pogasih sve lampice, valja štediti struju
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
SHE je napisao: kad cujem nekog da kaze da mu je veliko zadovoljstvo da drugima pricinjava lepe stvari odma pomislim kako glupost i laz moze biti bezgranicna odgovorno tvrdim da vecinu ljudi odrzava u zivotu bol koju pricinjavaju drugima hmmmmmm moze se i tako gledati....obicno covjek reagira kada njega zaboli a do tada ne primjecuje ni bol koju on sam nanosi. ne mislim ni na koga konkretno, nego generalno pisem
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
e ljuDovi sija sunceee jeste ladno jeste zubato al sijaaaaa ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
To sam vam ja poslala juce mi se stuzilo kada sam vidjela u kakvom sivilu zivite 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|