_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
KAKAV TEKST... .... zamislite da vas neko voli ovako, ili cak da vi volite nekoga ovako
Probuditi stari sjaj i znati ponovo prijeci prag odgoditi skori kraj i biti ponovo tebi drag i naci siguran stari trag biti andjeo i biti vrag da mogu
Uljepsao tvoj bih dan i za se nasao bolji put i suze pustio na tvoj dlan a tvojom njeznoscu ogrnut i da me zaspe u isti mah sa tvojih usana zlatni prah da mogu
Odabrao bih pravi cas u tvome poljupcu je za me spas da mogu vratio bih sebi cast oborio losu vlast al' jos ne mogu
Bila bi zauvijek uz mene jesam li star za promjene prestar za takvo sto ostaviti polusvijet ne traziti vise zlo a sposoban za novi let da mogu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Massimo ima, poput Gibonnija, divne tekstove pjesama!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 22 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu