| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
eo me stalno u nekoj guzvi Kako si ti ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46372
|
Onako...čekam popa da sveti vodicu...pa sam sva k'o na iglama...  Čime se ti baviš ovih dana...?...kako su djeca?
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
zar tebi nije bila slava? rasklanjam polako, znas kako to ide.. Deca su super, broje dane do naseg ponovnog dolaska Ja nikako da se sastavim ovde , puno nekih obaveza, sredjivanja sesti sam razred drma me pubertet i tako ma ludilo zezanje
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46372
|
Jeste...ali ovo nema veze a slavom...sveštenik obilazi sve domove da očita molitvu za porodicu i donese osveštanu vodicu...  Eto,i to smo završili... ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
djesi ti sto mislis na tudje probleme  cao She
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
evo taman dosla da vidim sta te muci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
kako si Molena curice iz Mostara grada 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hehehhee nista me ne muci cakani...ali ti si majstor za tudje probleme pa ako me sta bude mucilo u dogledno vrijeme tebi cu se obratiti hahaha..i meni ovo smijesno zvuci sada kad citam  evo me She djevojcice iz Beloga Grada...kako si?, jesi ozdravila?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: hehehhee nista me ne muci cakani...ali ti si majstor za tudje probleme pa ako me sta bude mucilo u dogledno vrijeme tebi cu se obratiti hahaha..i meni ovo smijesno zvuci sada kad citam  evo me She djevojcice iz Beloga Grada...kako si?, jesi ozdravila? ma sta je smesno? ahahahahahahaha ozdravila sam draga Molena al od grla samo sto se tice ludila i dalje me tisti  jel prosao petak kako valja?
|
|
|
|
|
|
|
|