| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Jbote She pa moraju se i starije generacije prcat,to je zdravo.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
moram da idem..neka malo i moja frendica She ima Pitta za sebe laku noc ekipica sutra je petak ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Bradpresto Pitt je napisao: Vucice mislim da si se previše 'navukla'na mene,,,buahahhaha е БреДкасти боље прекини с тој врсту шаркања неће ти се свиди шта ћу написати ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Bradpresto Pitt je napisao: Jbote She pa moraju se i starije generacije prcat,to je zdravo. jes al nije dobro kad to rade dva matorca ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Papa Molena glavni uvjet ti je Skype.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
lepi snovi Mo ne sekiraj se nece mu fali ni dlacica
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Jbote She pa moraju se i starije generacije prcat,to je zdravo. jes al nije dobro kad to rade dva matorca ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Patko ti govori da seprcas s akademikom!?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
да знаш МоленЧе и мени је време давно истекло лаку ноћ и леп вам останак био походили вас дивни сни ![[Sleep.gif] [Sleep.gif]](./images/smilies/Sleep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: SHE je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Jbote She pa moraju se i starije generacije prcat,to je zdravo. jes al nije dobro kad to rade dva matorca ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Patko ti govori da seprcas s akademikom!? sad me sprca 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Vucice mislim da si se previše 'navukla'na mene,,,buahahhaha е БреДкасти боље прекини с тој врсту шаркања неће ти се свиди шта ћу написати ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif) Opaaaaa pogodih te u žicu vidim,zašto to tajiti,zar ne!?
|
|
|
|
|
|
|
|