| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: SHE je napisao: more kad bi ti ne daj boze da si ziva i zdrava krknuo neko jednu vristala bi ko magare  od jedne ne vristim al poslije..ovisni od onog koji mi krka  krkanko hahaha cuj nju pa krka ti namontirana iskompleksira sestra jos ako zapazi da imas lepse dupe od nje,ko ja nadrlja 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
naglasak ej na dobrom dupetu ... mogla si se i direktno pohvaliti  pa jel radis ili si na bolovanju?pazi li te ko moja tii haha jesi njanjkava 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: naglasak ej na dobrom dupetu ... mogla si se i direktno pohvaliti  pa jel radis ili si na bolovanju?pazi li te ko moja tii haha jesi njanjkava  pa jebote nisam mogla napisati dobre noge kad mi inekciju daju u *u*icu i jos moram da je platim!!! ej zivote ma ne radim na go sam vidis da sam upropastena reci mi s pravne strane jel mogu ja uzeti za ove dane bolovanje a da mi odmor dodju? ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
naravno...doneses doznake za bolovanje od doktora za taj period i ostaje ti neiskoristen go i s punim pravom imas pravo da ga iskoristis neki sljedeci put nisam pravnik ali mislim da na ovo svi imaju ista prava
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
e fala ti a jel sad mogu da te pitam detalj iz medicine posto vidim da skoro sve znas?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
naravno nadam se da si znala da trebas javiti u firmu da si bolesna
ma ne znam sve ali izgleda da ti bas nista ne znas pa mi zao..sta cu a jos si i bolesna ja sma osjetljiva na takva ljudska stanja i sudbine
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
dr house lijeci sve a jos je i nedoljiv upravo na tv-u
ako treba poslat cu mu pismo i pitati za tvoj slucaj
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
sta si se sada umusavila sto bi rekla moja simpatija Pittn:D
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma cuj javila zvrckaju me non stor a ja ti do juce nisam mogla pricati
hmm... zasto su mi natekle zlezde na vratu na desnoj strani i zasto me bole i cela ta strana me boli a? jel znas to?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hocemo sad cijelo vrijeme o tvojoj bolesti nemas kome da se pozalis i nemas koga da pitas
sta bi ti bez mene
|
|
|
|
|
|
|
|