Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kazu bilo par pokusaja samoubojstva zadnjih dana ne cudi me
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
meni to nije smesno a zbog cega,jel kazu i to?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa vrijeme vrijeme She ovo je depresivno vrijeme...labilnim osobama ne treba puno na ovome a pridodas li da si svakako s*eban kad je ovakvo vrijeme ne cudi me
ne kazem da je smijesno
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
a to hmmm...tuzno je to kad nemas nekog da mu se pozalis blago tebi imas mene 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
da te nema ne znam sta bih
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: :lol: da te nema ne znam sta bih pa isceprkala bi me o Boze ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
hladno, vlazno, maglovito... Takvo je doba godine sve je to lepo, sve je to normalno...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
kad je zima zima je kad je ljeto vruce je i dobro je ne moze biti realnije  kod mene je danas suncan dan, vidi se snijeg na velezu koji je odozdo gledajuci obasjan suncem, bistar i lijep dan...samo nek ne pada ona glupa depresivna kisa. a vrijeme je za kozmetickih tretmana...cim se sunca pojavi dobijam zelju za svasta nesto ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ma bilo je sunce...sada ga nema...uskoro će se spustiti mrak...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Napokon bura nek odnose ovu depresiju u ljudima i sve bakcile sto daljeeeeeeeee
|
|
|
|
|
|