| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ma ko i ovi sto mase prognozu pa jeboteeeeeeee virni ko covek van pa vidi jel sija sunce ne vamo lazu pada kisa,a nje nigde 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa 37 jedan gore i nije neka vrucica ali ako ima onih ''usporenih'' simptoma zna zakucati i ja sam bila zakucana ali je proslo jogurt i saransak lijece sve  smrdis ali zatvoris se u kucu hehe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma nije ti nista pala si u novogidsnju depresiju...tipicna januarska letargija i depresija 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma de reci mi ko coveku kakvo sad lisce ako je neka trava da znas da ne duvam 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: ma nije ti nista pala si u novogidsnju depresiju...tipicna januarska letargija i depresija  ahaaaaaaaaaaa kad po tvojoj guzici ne spricaju longacef jes malo sutra!!!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
more kad bi ti ne daj boze da si ziva i zdrava krknuo neko jednu vristala bi ko magare 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
kakve trave saransak i jogurt tj bijeli luk i jogurt
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: more kad bi ti ne daj boze da si ziva i zdrava krknuo neko jednu vristala bi ko magare  od jedne ne vristim al poslije..ovisni od onog koji mi krka  krkanko hahaha
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma ne ide beli luk otekle mi limfne zlezde mislis da cu riknuti bole meeeeeeeee mislim zlezdeeeee ne boli me da riknem
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
auuu jbt ti stvarno naebala
|
|
|
|
|
|
|
|