|
Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
jel video neko negde moj avatar sa sesirom? nema ga nigde
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Prosla Ng nema snega kad ce se menja slika na forumu aj stavite nesto veselo sarno da podseca na leto ;D
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Za vikend ce padati sneg.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Moram nesto da vam ispricam prvo pa onda ide i pitanje? Sjedim neku noc sa dvije prijateljice....i naravno zenske price o svemu i svacemu. I krenula je nezaobilazna tema o muskarcima, sexu....i pustim ih ja, da pricaju i pricaju i na kraju ima kazem..ma znate sta, ni ne zasluzujete nista bolje !  Znaci od kako smo poceli da pricamo , cijelo vrijeme je bilo zuganje i na bivse i na sadasnje i na buduce hahaha...dobar je kaze on, ali...i odmah mu nadje manu. Kaze moja prijateljica Viki, ma moj glavni problem je sto bih ja njega odmah mijenjala...na prvom randesu ja njemu vec predlazem sta bi on trebao da promjeni hahaha. Jednom je na prvom randesu predlagala da upise fakultet i da je to dobro za njega i naravno nije joj se vise nikada javio haha  Cijelo vrijeme su to bile price o muskarcima i njihovim manama...rekla sam im pa ima li ijedan da valja jbt. I sjeti se ova jedna nekog frajera ali ne moze da se sjeti kako se zove, on je kaze super..i svi mi znamo o kome je rijec fozicki ali niko ne zna nista vise...u roku od dvije minute i jednog telefonskog poziva znale su mu i krvnu grupu  , i ja im kazem sreca pa sam dobra s vama inace mi se ne bi pisalo dobro. Uglavnom nadjose i njemu manu haha. Da se razumijemo nisu to balavice, jedna je razvedena i ima dvije kcerke od kojih je jedna vec tinejdzersko doba, druga je solaza ali ona ima nekih drugih problema iza sebe...Znaci zene sa iskustvom koje i dan danas tako gledaju na muskarce. Obavezno na njemu treba nesto mijenjati haha Jel moguce to tako?, jel istina da je tako tesko nekoga prihvatit onakvim kakav jeste....aaa zene moje!? Muskarci...dobijate li vi takve zelje, da mijenjate zenu i u kojem najcesce podrucju bi vi to zeljeli mijenjati!?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Hmmm...zanimljivo pitanje...al u skladu s time da nitko nije bez mane, svatko ima nešto što bi trebalo mijenjati...zar ne? Pitanje je samo koliko smo se spremni mijenjati. Mada, vjerujem da prvo treba krenuti s mijenjanjem sebe.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma tako je Gigi...treba prihvatiti sebe i shvatiti da niko nije savrsen. Cak je i zanimljivije ako niste isti. Ali ovdje se radi o nekim drugacijim promjenama....ono on je super momak, divan je , krasan je, ali kad bi imao neki bolji posao..ili da barem ne zivi sa starcima, ili kad bi znao primjecivati promjene na meni, da je barem dobar sa mojim prijateljima i bla bla bla....jel tesko prihvatiti da imas nekoga ko odgovara samo tebi a ne i tvojoj okolini!? A da ne govorim o onoj recenici, on je dobar ali i nije mi neki ljubavnik!?... Cinjenica je da mnogo veza ne uspije upravo jer je jedna strana zeljela promjeniti drugu stranu...u necemu pa makar i u banalnoj stvari ( sport, druzenje s momcima, kladionica...sta god)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ima moja sestra jednu prijateljicu koja si je jasno postavila uvjete kakvog lika želi: mora znati svirati jedan instrument (po mogućnosti klavir), imati završen fakultet, ne biti premršav. Te si je ciljeve zacrtala prije 10 godina...i što da ti kažem...i dalje je sama. Ne mislim da trebamo pokušavati mijenjati drugoga, ali trebamo znati odabrati pravoga. Ako nekoga imamo potrebu mijenjati, očito nije pravi za nas. Smatram da parovi trebaju biti kompatibilni...e sad, znači li to i slični? Ne nužno. Mislim da je kod kompatibilnosti riječ o nadopunjavanju jednog drugim. Dakle, ako sam ja sramežljiva, odgovarat će mi netko tko je malo pričljiviji i tako to.  Nisam danas suviše pametna. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Danas si kao i uvijek, a za svoje godine, mudra i pametna  svaka cast! Samo cu opet reci, teorija je jedno a praksa drugo...jednostavno se probudi u covjeku nesto za sto nije znao ni da postoji. A ta prijateljica je kao i ova moja....a na kraju uvijek neke 'nerede' nadje, pogubljene, one koji imaju samo dobru priču...i nista vise, sve ostane na rijecima...a djela izostaju normalno.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
al ste se raspisale vas dve sve sam vas procitala jos kad bih i ja imala komentar od ovog bi mogle knjigu napraviti  sad sams e sjetila jedne slike sa tekstom kao nesto znate one stare narodne izreke one vise ne vaze jer ovaj narod nije vise taj narod ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Molena ovo pitanje za muskarce pa mislim da bi mjenjali fizicki izgled jednoj mojoj drugarici momak kupio vestacku kosu one umetke jer sa kratkom kosom mu izgleda kao deckic a sad mu je vrh riba a verovatno oni sa vise para bi slali djevojke na liposukciju ,a neki i na ugradjivanje silikona  a ja bi promjenila oci, samo da mene vidi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Megi a sta bi ti mijenjala!?to nisi napisala ali mislis da znas sta bi muskarci mijenjali hehe  ... evo ni jedan da se izjasni ovdje. Ja mislim da nema veze sto covjek pozeli da nesto promjeni na nekome, i taj neko nesto pozeli promjeniti na nama sigurno...shvatis da nisi savrsen i da savrseno ne postoji, moras nauciti prihvatati drugacije i traziti kompromise, a uz sve to uzivati u njima i nekako im pristupati na saljiv nacin...nema reprize zivota a sve cesce ni situacija u zivotu!  al sam ga rekla bas sam ga rekla Nedostaje mi Trile sada 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 40 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|