| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
To sto te hocu seviti nije zlonamjerno i loše a niti površno,čakstovise to je jakoooooo pozitivno.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ijao Pitt gaji simpatije prema meni!!!!!!!! neka cijeli svijet zna i cuje !! s tobom sam uvijek zbunjena ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa normalno simpatije,pa pisemo vec godinama i imali smo razne faze,kao sto sam rekao to je proces,i stvari"sazrijevaju".
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Pa normalno simpatije,pa pisemo vec godinama i imali smo razne faze,kao sto sam rekao to je proces,i stvari"sazrijevaju". ne znam kako ranije nisma vidjela da si ti onaj PRAVI toliko smo faza prosli....ufffff zamislio si me sada ali bojim se da ce se naljutiti ostali forumasi i forumasice ljubomorni su svi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa hoce se naljutiti,ali nece priznati,uvijek se netko ljuti,,,buhahahhahahahah,to je normal.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ali naznam tko bi se naljutio i zašto,ja ne vidim razlog.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Sad cemo imati jos vise neprijatelja ali sta nas briga imamo slike od sviju i mozemo ih sve ucjenjivati 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pa znas da su ovdje svi ljubomorni .... ja nigdje nisam vidjela toliko ljubomornih zena i muzeva na jednom mjestu 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pitt imam sastanak kroz koji minut...morat cu da te napustim sa suzama u ocima, ali sve mi nesto srce preskace dosla sam do nekih novih saznanja  otvorio si me msm otvorio si moje vidike 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hahhahaahhaha,ma nije nitko ljubomoran,ma ne svidam se janijednoj osim tebe,to su mi redom frendice,,,buahhahahahhahah
|
|
|
|
|
|
|
|