| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Molena je napisao: iako moram priznati s takvom pricom i stavom dobro ti ista uspijes ''uhvatiti''  Ma ne hvatam ja namjerno,kao idem sad ufatiti zensku,to se dogodi ili ne dogodi.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Simpatije prije svega,ostalo je proces.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa dobro se ikako dogodi kakva ti je prica  ali skoncentrirajmo se na mene i osvajanje mene hehehe gdje smo stali...da kakve osjecaje gajis..da cujem !?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
rekla sam ti jednom da si sirovina teska ocekivala bih od ''stare garde'' drugaciji pristup, suptilniji, kulturniji, ljepsi..sarmantniji ali ti si sirov brate...fijuuuuuu dalo bi se na tebi raditi ali nisma od onih koje vole da mijenjaju muskarce...jbg ja samo malo puno pricam 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma razne zene vole razne price,tako da ne razmisljaju sve kao ti ili svi kao ja,ljudi su razliciti.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hahhahahahahh,kako za koga za nekog sirovina za nekog gotov proizvod,kako se uzme,ja ne mogu biti ono sto nisam,a isto ni ti,i svaka gluma je pogibeljna.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma razne zene vole razne price,tako da ne razmisljaju sve kao ti ili svi kao ja,ljudi su razliciti. e tu se slazem s tobom samo mislim da se s godinama neke stvari mjenjaju, kaj ne!?  ti i dalje kao tinejdzer..odmah seks,sirovo i opleti nema neke suptilnosti, laganog pristupa da ja poludim cekajuci da ti nesto konkretno kazes ili uradis, pa da te ja zaskocim s tobom je stalno ona sirova borba hehe
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jos uvijek mi nisi napisao kakve osjecaje gajis prema meni ? ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa jesam nisi praila,simpatije for start.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*