| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma imao sam ja ali potrosih.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
On je zauzet i vec fura.... pusti sada njega...ovdje sada pricamo o tebi i meni
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma nema nista od platonizma,*ebo to.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
kakav platonizam ja sma mislila da mi ovdje gradimo neku stvarnu ljubav a usputni kres mogu imati uvijek....po cemu si ti poseban za smao neku sex varijantu pih..ebo to meni treba nesto jace od toga...kuzis
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma ne moze se kres imati uspot,to je zabluda,ja kao muskarac to ne praktciram,a kamo li zenska neka.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa kako ne prakticiras upravo to od mene trazis...nista ljubav samo seks a kako en prakticiras...sta je bilo ono sa djeltnicom konzuma?...pokusaj veze sa udatom zenom ne kaki molim te 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma ne moze se kres imati uspot,to je zabluda,ja kao muskarac to ne praktciram,a kamo li zenska neka. Nije to zabluda drugo je to sto ti to ne prakticiras
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
iako moram priznati s takvom pricom i stavom dobro ti ista uspijes ''uhvatiti'' 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa nisam ja to usput s trgovkinjom,pa znao sam je tri godine,i onda mic po mic,to ne smatram usputnim,a tako isto s tobom tu se druzimo nekoliko godina,o tome ti pišem.Pa postoji i drugi osjecaji osim zaljubljenosti,koja sputava.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa reci mi koji su to tvoji osjecaji koje gajis prema meni? sokiraj me kako treba 
|
|
|
|
|
|
|
|