| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma koju sliku,nemoj zajebavat,ja se nisam osisao.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: Molena je napisao: pa nije to Pitt nekada ni lose...samo da znas  To ti je kao dačačkaš nos s rukavicom naruci,,buahahahahahahah hoces da kazes da nikada nisi koristio kondom !?  kakav frajer Vuki..pazi kad ti kazem jos cemo mi njega traziti skype 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nisam nikad kondom koristio,to nesto govori.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Molena je napisao: pa nije to Pitt nekada ni lose...samo da znas  To ti je kao dačačkaš nos s rukavicom naruci,,buahahahahahahah hoces da kazes da nikada nisi koristio kondom !?  kakav frajer Vuki..pazi kad ti kazem jos cemo mi njega traziti skype  не приЧкам ја бадава да је то Алфа а ви мени не верујете кукате за разноразним луталицама а ваки даса ту надомак шаке ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Nisam nikad kondom koristio,to nesto govori. da da ga na vrijeme vadis  hajde Pitt uzbilji se stidim se kad s tobom pisem haha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E samo vi mene zahebajite,ali ja vam kaze trebat cete me!!!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa Vuki i tebi je a ti nista....eheeeeeejjjj nemoj da se samaramo tako 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
читам и све ми слиЧке разне на окице лебде ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*