| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е мани то баш нешто бзв мсм та емисија занимљивији жири од кандидата па јбте ди то има
могли су нешто боље смислити за ту четворку
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
slazem se totalno bezveze a i ovo sto se stalno vrte u krug mi je bezveze ali sve to na jednu stranu..kandidati su bezveze jedan ili dva da su me nasmijali ali ziri mi je vr' 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
да да... и то хахах па добро ди си ти м ај немо се сад извлачиш но да чујем лепо и потанко у ситна цревца... како си се ти то ошишала и наравно зашто?!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
opla upratila si da sam to napisala ma osisala sam siske...dobro mi je jos se nisam navikla, ali svidja mi se...i ovima oko mene  izgledam sada jos mladje majke mi  hahaha reko nema smisla da toliko mlado izgledam ali sta da se radi haha dobro mi je...poslat cu ti sliku cim se uslikam 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
чуј упратила јоште сам добила и домаћи задатак да ишчитам цео форум цц ала си пропустилааааааааааааааа ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
cuj domaci zadatak iako i nije ti neki zadatak...to je sada lagano s obzirom koliko se pise...budimo iskreni 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
uglavnom...siske sam capnula, boju promjenila, stikle nabacila i u mirise se bacila  a sta ima kod tebe?..da cujem bez ustrucavanja i uljepsavanja ja volim onako..sirovo, iskreno i stvarno ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
нисам само питала од ког датума да кренем да листам ил године бем га а шта нама фале што смо јоште зависници од нет и овај форум молићу фино ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb