Autoru |
Poruka |
Sibila
|
|

Pridružio se: 29 Sep 2012, 13:54 Postovi: 226
|
e ko me vukao za tastaturu 
_________________ Reči su ogledalo duše
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Vidim da dobro odradjujes jos malcice i izvrsen izazov Veoma hrabro od tebe axaxax
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Sibila
|
|

|
Jel sad veče? Svi me već čudno "gledaju" 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Jesteeeeeeeeeeee. Bravo Sibila, nisi od onih sto kukaju i odmah kazu "Necu to daj nesto drugo" Hoces ti meni sada zadati svejedno sta zelis, ako zelis
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Sibila
|
|

|
Ma, kad se nečeg prihvatim odradim to makar se odmah pokajala  Ne bih ja tebe sad... ne pada mi ništa na pamet, ali kad smislim...poslaću ti pp 
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
A,kada cu se ja igrati? ![[auuu.gif] [auuu.gif]](./images/smilies/auuu.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Minnie onaj zadatak nisam ispunila, ziv nece da kaze koliko je old... ali kao i da je bitno.. pihh kazni me sad i evo ja sam sprena da prihvatim ovog puta ISTINU!!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
...hehe..i to što kažeš..koga je briga... ja ne zadajem izazove već izgleda nemoguće misije..ni Megi nije uspjela... ..e sad znači sledi istina...hmhm... ...evo ti je... ..u sledećim ponudama moraš da otkačiš jednog..manje bitnog.. ..damien ili cane...(jesi sigurna da ne želiš opet izazov ....ili da nastavim) ..just ili megi.. ..minnie ili molena.. ..prvi ili drugi...hehehe (ovo ti najlakše) ..zana ili senka.. p.s. ne smeš da daješ nikakvo obrazloženje..samo otkači jedno iz para... ..samo nemoj posle da kažeš da je i istina koju ja zadam nemoguća misija... ..baš sam brutalna al' briga me..ljubi tebe tvoja minnie... ![[girl_smile.gif] [girl_smile.gif]](./images/smilies/girl_smile.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Minnie je napisao: ...hehe..i to što kažeš..koga je briga... ja ne zadajem izazove već izgleda nemoguće misije..ni Megi nije uspjela... ..e sad znači sledi istina...hmhm... ...evo ti je... ..u sledećim ponudama moraš da otkačiš jednog..manje bitnog.. .damien ili cane...(jesi sigurna da ne želiš opet izazov ....ili da nastavim) ..just ili megi.. ..minnie ili molena.. ..prvi ili drugi...hehehe (ovo ti najlakše) ..zana ili senka.. p.s. ne smeš da daješ nikakvo obrazloženje..samo otkači jedno iz para... ..samo nemoj posle da kažeš da je i istina koju ja zadam nemoguća misija... ..baš sam brutalna al' briga me..ljubi tebe tvoja minnie... ![[girl_smile.gif] [girl_smile.gif]](./images/smilies/girl_smile.gif) aoo kao da ti je Brutalni brat rodjeni... bas si nemilosrdna ali neka bude ISTINA ..damien ..megi.. ..molena.. ..drugi... ..zana..
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
|