| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma ne mislim radi toga nego ti kazem da su izdaci veliki... tesko ej tebi samom s aljubimcem a zamisli jos da su tu i djeca 3000 kuna je nista....jedva prezivljavas ebo takav zivot i ja bih isla odmah sutra, bez razmisljanja kaze domoljublje..kakvo BA domoljublje....razguli volit cu ja svoju domovinu i iz drzave kojA em placa 3000 ali eura 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Molena je napisao: ja sma tvoja jedina i iskrena funica ovo ostalo su sve supljaci
kosa je samo moja joj kako bih to ja...mmmm ne smijem ni da kazem Jesi frendica,najbolja e sad konkurencija je ogromna,nemam kosu osisao sam se!  ma sta si se!?..ti se osisao voljela bih vidjeti sliku, ali bojim se da cu se tek onda zaljubiti
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Sve se moze kad se hoce,nikad ja ne bih isao van raditi,turisticki da,ali ovako njente!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Jesam prije desetak dana ima slika na FB.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa daj sliku ovdje na atribute..nemoj da zezas jedva cekam da vidim...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jao jao sad kad te krene
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Sad izgledam ko onaj Brut,,,buahhahaahahhah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma necu ovdje sliku,i da hocu neznam staviti,sliku mislim!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
vec sam se prepala da ne znas stavljati pa posalji meni pa cu ja staviti..sliku mislim 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pokvario mi se skype a majstor odselio u EU 
|
|
|
|
|
|
|
|