| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Drugo je kad covjek ide i seli radi nekog svog mira a drugo je kad odluci da ide kako bi prezivio skupa sa familijom. Izvini ali imas nasih ljudi po njemackoj koliko hoces, i nikada nisam cula da imaju problema od strane njemaca ili da su losije tretirani jer nisu rodjeni njemci...boli njih briga sve dok radis kako treba i placas opno sto se od tebe trazi u Hrvatskoj i kod nas je to vec drugacije....ovdje vladaju veliki kompleksi i ljudi su optereceni tim ''ja sam Hrvat, Srbin, Bosanac, Slovenac..''..sta god. Pa znas i sam kako to kod nas ide....kod nas se ne tretira tvoja sposobnost nego tvoja nacionalna i teritorijalna pripadnost..zaboli njemca dupe za to.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma dobro ti si jedna od mojih Net treba,ali ja govorim o realnom sektoru. pa ja mislim da je vrijeme da nasu virtualu prebacimo u realu ja necu jos dugo moci ovako izdrzati jedva cekam provuci svoje prste kroz tvoju kosu  ijaoooooooooooooooooooo sta rekoh
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Molena je napisao: Drugo je kad covjek ide i seli radi nekog svog mira a drugo je kad odluci da ide kako bi prezivio skupa sa familijom. Izvini ali imas nasih ljudi po njemackoj koliko hoces, i nikada nisam cula da imaju problema od strane njemaca ili da su losije tretirani jer nisu rodjeni njemci...boli njih briga sve dok radis kako treba i placas opno sto se od tebe trazi u Hrvatskoj i kod nas je to vec drugacije....ovdje vladaju veliki kompleksi i ljudi su optereceni tim ''ja sam Hrvat, Srbin, Bosanac, Slovenac..''..sta god. Pa znas i sam kako to kod nas ide....kod nas se ne tretira tvoja sposobnost nego tvoja nacionalna i teritorijalna pripadnost..zaboli njemca dupe za to. Svakom po volji,ali svima preporucam da ostanu u svojoj zemlji,tu je ipak najbolje.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Samo se ti zezaj to s kosom,ove moje fanice s Foruma ce te'pojest'...hahahhahaha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
I ova Senka je ugursuz nece me svog krendu pozdraviti.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Krendu,,,hahaahahaaha,mislim frendu
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa jeste kod kuce je najbolje slazem se ali kad ti tvoji kod kuce osposobe da zivis kao normalni gradjanin te zemlje ljudi ne sele jer im se ide od rodbine i onoga sto vole nego zato sto nema druge mogucnosti znas da ej familiji sa 300 kuna tesko prezivjeti  tebi samom sa ljubimcem to nije dovoljno a ne obitelji sa djecom.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja sma tvoja jedina i iskrena funica ovo ostalo su sve supljaci
kosa je samo moja joj kako bih to ja...mmmm ne smijem ni da kazem
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma imao bih ja ljubimca i da imam djecu,nema to veze.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: ja sma tvoja jedina i iskrena funica ovo ostalo su sve supljaci
kosa je samo moja joj kako bih to ja...mmmm ne smijem ni da kazem Jesi frendica,najbolja e sad konkurencija je ogromna,nemam kosu osisao sam se!
|
|
|
|
|
|
|
|