| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
I ja pricam iz prakse i price sa ljudima a i znam kako moje kolege koje rade isti posao zaradjuju u Hr i u Srbiji nikakve tu razlike nema a cijene...razlika je povelika
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma kakvi i prije su sve ove zemlje bile u zaostatku za Hrvatskom a sad su jos vise.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
da da kao i uvijek sve si u pravu ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: I ja pricam iz prakse i price sa ljudima a i znam kako moje kolege koje rade isti posao zaradjuju u Hr i u Srbiji nikakve tu razlike nema a cijene...razlika je povelika Hhahhahahahaahahah,pa zasto se ondasvi trse da udu u EU,a nitko nikad nije izasao,kad je tako dobro u BiH .Srbiji itd,jeldahoce nas Europa zajebati ,,,buahaahahhaahaha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa tko bi bio lud kidisati u EU,a tamo kao gore,to se tjese oni koji nemaju mogucnost upasti unutra,to je jedina istina,sve ostalo je pusi smok!!!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
I ova Senka nezna pozdrvaiti.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Molena je napisao: I ja pricam iz prakse i price sa ljudima a i znam kako moje kolege koje rade isti posao zaradjuju u Hr i u Srbiji nikakve tu razlike nema a cijene...razlika je povelika Hhahhahahahaahahah,pa zasto se ondasvi trse da udu u EU,a nitko nikad nije izasao,kad je tako dobro u BiH .Srbiji itd,jeldahoce nas Europa zajebati ,,,buahaahahhaahaha ja koliko znam iz Hrvatske se svi sele u zadnje vrijeme i portali su puni tih prica, ljudi se masovno sele ali i iz ovih zemalja vise niko ne ide u Hr, koje dosao ratnih godina dosao je... jer je losa situacija Pitt..uzasno losa ko je naumio da ide ide sjevernije da si barem i ti otisao jos sjevernije kad si krenuo trbuhom za kruhom 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Pussy smoke! ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Nego petak je danas izlazis li ti gdje vikendom..kako se provodis kadfa izlazis kakva su to mjesta na koja ti ides? bas me zanima kako izgleda jedan tvoj izlazak
|
|
|
|
|
|
|
|