| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Svaka drzava grca u dugovima,to bi ti trebala znati kao ekonomistica,od Amerike pa nadalje,ali ja ovdje govorim kako netko "ima firme"a ovamo je gol ko mis crkvenjak,dakle razotkrivam LAŽ.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
3000 kuna je za Q da prostis s obzirom na standard i cijene a i taj ponos..mi smo EU i nama je sada super znas kako mu ej super sa 3000 kuna a kirija ti samo 2000 gdje su ostali troskovi ovdje su kdo mene vece place na nekim pozicijama u odnosu na Hr
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma ovdje govorimo o tvojoj ljubomori sve mi se cini ma ne budi ljubomoran...ti si mi ipak drazi iako imas manje  meni pare nisu bitne samo kosa i ljubav
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Sophia Loren je davno rekla:-Lakse mi je plakati u Mercedesu nego u Peglici-kontas ne!?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
i tebi je vjerovatno bil lakse na zadnjem sjedalu auta nego u nekom hotelu sa 5***** 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma daj prosjek u svim tim drzavicama je dva do tri puta manji nego u Cro,izuzetak samo potvrduje pravilo.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa kao da ja neznam kako ljudi zive u BIH,,,hahahahahahahahaha i kako ja zivim i ostali u Hrvatskoj,dakle ja to pricam iz prakse.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Imam kosu za kosenje,,,buahaahaaha
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma kakav izuzetak...imam toliko prijatelja i rodbine znam o cemu pisem....samo se busas bezveze nije sramota reci da si u istim go*** kao i sve ostale zemlje clanice sto se tice zivotnog standarda samo sto sada imas jos vise poreza jer moras placati clanarinu EU 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*