Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Vjesnica proljeca hahahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
lijepo mi stoji blaga boja breskve, bas nekako osvjezavajuce ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ne znam kako ti stoji ta blaga boja breskve ali vidim da si pretrpana poslom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
izjedem ti breskvicu ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Vrijeme je Gigi da se uozbiljiš...nema za tebe više nogometaša, rukometaša i svih ostalih sportaša...nisi više u tinejdžerskim godinama...dakle, pamet u glavu! Fokusiraj se samo na one s gitarom!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a na to se dakle misli kad se kaze da se uozbiljis!? vidis...mozda je i meni vrijeme kad sam napokon saznala sta to znaci 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne treba se predavati do zadnjeg trena
vjerovali ili ne, upravo je samo jedan telefonski poziv popravio sve pa jbt kao da radim na wall street-u ooooooooooooooooooo
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Molena je napisao: a na to se dakle misli kad se kaze da se uozbiljis!? vidis...mozda je i meni vrijeme kad sam napokon saznala sta to znaci  Jesi krenula s uozbiljavanjem? ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
heheheheh danas mi se cini da s cim god da sam krenula nije dobro proslo neka me jos malo na provjerenom i ''neozbiljnom'' 
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Citiracu sama sebe od juce : Ko mi ponudi nesto za jelo posle ovih praznika...shvatit cu to ko pokusaj ubistva ...
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|