| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
dobro jutro/dobar dan  opet lijep i suncan dan, jos samo ptice fale da zapjevaju proljece kuca na vrata  osmijeh na lice i svi vaaaaannnnn danas nam je sunčan dan ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Kako je vrijeme cudo majke mi hahah citam sta sam jutros napisala i nikako ne vjerujem da je ovako lijep dan vani, ovako grozan na poslu... moze li jos nesto bezveze da se desi u jos sat vremena....moze moze 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
vidi Mojne  nema te nesto druze kapetane ili si nasao nekoga da et seta ili si ljut !? 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ihahoj...ja sam slučaj samo svoj! Doooobar daaaan! ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a ja danas nisam svoja najbolje da sam njegova pa da bar znam cija sam lalala
msm ova pjesma ne postoji ali mogla bih je opjevati hehe
caos Gigi :*
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Moli...jesi kod kuće? Jel imaš pristup yt-u? Hoćeš li gledati svjetsko rukometno prvenstvo? Znaš li da idući tjedan u petak tamo igraju Hrvatska i BiH? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
auuuuu koliko mi pitanja postavi  nisam jos kod kuce i ne znam kada cu za 5 minuta izlazim s posla gledat cu naravno.....to mi je najdrazi sport i znam za utakmicu  poderat cemo vas hihihi gdje se igra tekma, jel kod tebe negdje tamo?
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma kud kod mene...u Kataru...  I mi ćemo srediti vas...kad vas Vori i Čupko uhvate, nema vam spasa. 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja ja..u Katru ooo Boze, vidis da nije moj dan hahaha sad cu na jednu ljutu....a prije toga sisanje...jeeeeessss vidjet cemo ko ce koga, ali ne podcjenjuj nas rukomet iako kad sagledas pola vase reprezentacije su igraci iz BiH  Gigi moram da idem, nastavit cemo gdje smo stale za kosu da se pocupamo pa da se izljubimo na kraju hehe :*
|
|
|
|
|
|
|
|