| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahahhhaha e to ku-ku je istina milion % isto je sa bratovim malim...samo mu govoris te ku ku, cu cu, gi gi heheh ta neka zvucna slova , sta znam i ukinuse od smijeha...to nisam mogla vjerovati dok nisam vidjela samo mu kazes ku-ku i on vec vristi od smijeha haha  pa zanimljivo je tebi sve u svemu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
E sad sam se sjetila da danas ekipa iz Srbije dočekuje svoju novu godinu...pa sretno vam ljudi i zabavite se! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Molena je napisao: hahahahhhaha e to ku-ku je istina milion % isto je sa bratovim malim...samo mu govoris te ku ku, cu cu, gi gi heheh ta neka zvucna slova , sta znam i ukinuse od smijeha...to nisam mogla vjerovati dok nisam vidjela samo mu kazes ku-ku i on vec vristi od smijeha haha  pa zanimljivo je tebi sve u svemu Je da...sad u drugom mjesecu, osim što polažem ispite, ovi sa staža su mi organizirali da malo idem i po drugim podcentrima (vrtićima) tog centra...tako da me turneja očekuje...woohoo! A vole djeca kad izigravaš budalu od sebe...  Al kako sam naučila sve pjesmice već...jer im mentorica svaki dan pušta pjesmice i sve sam već naučila...uskoro očekujte moj koncert! ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Znaci djeciji repertoar nam ne gine...ajme meni  Da da..danas tj veceras svi idu u provod i slavlje, nova nova godina  Neki su vec i poceli da slave  Gigi kako je bilo ove godine u Rijeci za docek?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Jednom rječju: hladno!  Ma Parni valjak je bio pa mi se svidjelo, ali sam se smrznula malčice. Bilo je dosta ljudi - očekivala sam manje s obzirom na hladnoću. Međutim, ove godine dosta je njih ostalo i kod kuće gledajući filmove. Gdje si ti bila?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Vidjela si na slikama...kod Jurgena  Bilo je hladno takodjer, ali ne bas toliko...doduse bila sma i navucena i stalno se pilo nesto od ovih napitaka koji ugriju za cas hehe....tako da stvarno nisam osjetila hladnocu nesto posebno. Ali kad sam krenula Sv. Rok je bio zatvoren pa smo preo Velebita isli...ajmeeeee, kakva je tek gore zima i kako puse...brrrrrrrrrrr. Poslije onoga sve mi je bilo fino i toplo haha.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Jel te Jurgen lijepo ugostio?  Rekla sam mu neka bude dobar ako ipak odlučiš doći. Nismo se čuli već dugo pa nisam ni znala da si svratila do njega.  Eh dobri stari Jurgen...a sad sam na Španjolce prešla... Mada...moram ti priznati Kramarić mi je novi hit... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Gigi zeznula sam password za fb vise od tri puta slali su mi kodove na telefon ali kazu imali ste previse pokusaja probajte kasnije!?wtf! jesi imala kada slicnu situaciju? i probam nakon sat vremena i opet mi kaze isto....nije valjda da sam zeznula sve i da su me blokirali!'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Jel te Jurgen lijepo ugostio?  Rekla sam mu neka bude dobar ako ipak odlučiš doći. Nismo se čuli već dugo pa nisam ni znala da si svratila do njega.  Eh dobri stari Jurgen...a sad sam na Španjolce prešla... Mada...moram ti priznati Kramarić mi je novi hit... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) Jurgen je bio divan i upoznao me s jednim Wolfgangom...to mu ne mogu nikako zaboraviti  Kramarić?...ko je taj?..upoznaj me sa svojom novom 'mjuzom' 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ajoj nisam...mislim da nikad lozinku nisam pogriješila...a sad na fb ako odem, odem preko mobitela, a tamo mi automatski ulazi bez da moram upisivati išta.
|
|
|
|
|
|
|
|