| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Moli ja sam odlično...sunce me grije, srce mi se smije...lijepo mi je! U međuvremenu stvaram neku pripremu za izvedbu na stažu...s mojim bebama! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: dobar dan  She sta ti je, sto si nervozna na pitanje kako si, trebas fino da odgovoris a ne da napadas...ccc ko kaze da sam nervozna? nisam bila nervozna sad vec pocinjem da bivam pa jebote sta si ti umprofor jebote dodjes i sudis ko je sta ,il jeste il nije ajde
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
GiGi je napisao: Moli ja sam odlično...sunce me grije, srce mi se smije...lijepo mi je! U međuvremenu stvaram neku pripremu za izvedbu na stažu...s mojim bebama!  a kako ce to da izgleda Gigi ti dirigiras dok bebe plaču  ne ozbiljno, kakva je izvedba sa bebama?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ajd sad lepo vi pisite izmedju sebe ja mogu slusati pesmu i van foruma kad ste toliko bezobrazne pa ni pravi smajli ne znate ubosti da vas covek procita kako zelite laku noc ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma Moli imam kao izvedbu pripremu za jelo, hranjenje, pripremu za spavanje i uspavljivanje. Pa si ti sada misli...bit će zanimljivo hraniti ih sve odjednom...inače to radimo najmanje dvije, ali eto na izvedbi sve moram sama. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pa ti si onda Gigi spremna za bebu 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pa eto...ako uspijem tih 7 beba sredit...mogu i svoju roditi...  Nadam se samo da neće baš sve bebe tijekom moje izvedbe biti za presvlačenje pelena...jesam se usavršila u tome, ali mi to i nije najdraži posao  A da ih vidiš kako su slatki...imamo 4 curice i 3 dečka...a uskoro će nam stići još jedna curica...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
A koji dio posla ti je najdrazi kad radis s njima?
Ja sam svoju bebu ( tj od brata) presvlacila nekoliko puta i cim ga presvucem on se uneredi i namjerno podje da se smije hahaha.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Nekako mi je neobično raditi s bebama jer nije toliko dinamično kao s djecom vrtićke dobi... Na faksu smo praksu imali samo s vrtićkom djecom i uvijek se radilo nešto kreativno...a s ovim bebačima ni ne možeš nešto specijalno raditi kad neki još ne znaju ni hodati...najstarije dijete u skupini nam ima 16 mjeseci... Tako da...najpopularnija igra je ku-ku...kad se dijete ili ja skrivamo iza zavjese i vičemo ku-ku...oni se na to smiju ko ludi  Sljedeću izvedbu ću imati u nekoj vrtićkoj skupini, ali ova jaslička mi je kao primarna jer je moja mentorica u njoj...
|
|
|
|
|
|
|
|