boemi de ste kako ste Molena mnogo mi se svidja ta pesma. A vidi na klipu one oglase dole na kajronu sto idu... da li im se javi neko uopste? Daj i ja da pustim neki oglas
Cas pa ti se javi na onaj neki oglas...ima neki iz Kragujevca( cini mi se da sam vidjela...a nisam zagledala kao ti ) to ti nije daleko hehe..pa ako nista pitaj jel im se iko javlja na te oglase...moras negdje i nekako poceti, vrijeme ti je , a inace si mi sav od takve vrste oglasa haha..nasmija me zorom.
dobro jutro, dobar dan radni narode...napokon na poslu veselim se kao malo dijete... definitivno ne bih mogla nista ne raditi!! zelim vam ugodan i lijep ovaj suncan dan...ponedjeljak
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 531 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu