| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e bas fantastisen  ali vjerujem ni upola kao new york...zato cekam Iskru sa slikama ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mo i ja čekam da mi prebace na komp slike al u mojoj kuČi.. svi ogluveli naprasno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
Poslednji put menjao Iskra dana 08 Jan 2015, 15:40, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
сигурица... Искрине слиЧке чекам и ја и гужву звану Њујорк да видимо малко како су се окитили за дочек ове годинице ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa ti ih prebaci Iskra..gdje je zapelo osim sto niko ne cuje 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
sta da vam kažem sem da je šljastalo sve e a Amerikanke su fenomenalne obučene.. jakna.. kapa, šal... sve po propisu jel.. na minus kolko oćes a na nogama baletanke bez čarapa od samog pogleda na tako nesto.. dobijes upalu jajnika ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: sta da vam kažem sem da je šljastalo sve e a Amerikanke su fenomenalne obučene.. jakna.. kapa, šal... sve po propisu jel.. na minus kolko oćes a na nogama baletanke bez čarapa od samog pogleda na tako nesto.. dobijes upalu jajnika ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif) znaci prave se englezi  ma vjerujem da ima toliko raznolikosti i toliko cudnih stvari na cesti da bi mogao po cijeli dan samo prolaznike gledati.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mo, upravo tako.. fanatici su za zivotinje.. jbg sad mi zao sto nisam slikala pa sta reci kuce u kolicima za bebe ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ја се већ смрзла од читања не би ти ја на босе ноге ципелке а минус да пичи шансоне нејма свака њима част кад могу
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa Iskra ima toga i kod nas  brzo mi usvojimo sve sto je ''naopako'' 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane