| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
opa....kakva se torta pravi? hoces nam je uslikati da vidimo kako ti to radis 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Моленче јел си ти то болна м оће то кад се по Беч бечиш да ти рекнем ал тамо неје никад ладно ко овде код нас Ај пиши ди си била и нараФски шта си радеЛа ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa kao da me depresija ulovila poslije povratka haha  salim se ma neka viroza i mene zakacila...temperatura, i neka nemoc...kao slomljena se osjecam. a nisam se gore smrzla niti jednom...ali sam bila navucena, fijuuuuu samo ja znam koliko toga je bilo na meni  ...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: opa....kakva se torta pravi? hoces nam je uslikati da vidimo kako ti to radis  оЋем а што неЋем ће турим и кеЦељче ко права домаћица торта је од шлага ..шлага.. шлага.. и саМо шЉага... мљаааааааац ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: Моленче јел си ти то болна м оће то кад се по Беч бечиш да ти рекнем ал тамо неје никад ладно ко овде код нас Ај пиши ди си била и нараФски шта си радеЛа ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa kao da me depresija ulovila poslije povratka haha  salim se ma neka viroza i mene zakacila...temperatura, i neka nemoc...kao slomljena se osjecam. a nisam se gore smrzla niti jednom...ali sam bila navucena, fijuuuuu samo ja znam koliko toga je bilo na meni  ... е тај Бечкоња је супериШка волем да одем горе ал сад нешто баш немам сошку Обожавам Бечкоњу током Божића јел си била у Шембруну на кувани фуј сок од вишње е добро је да ти се неје омакнуло фијууууууууууууууууу натакнем вас на фијук све ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
opaaaa..evo i Iskre sa kavom u pravom trenutku pik pak moja treca
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Искроооооооооооо Срећа Божић и Нова годиица а да је фалела та кафиЏони фалела је право да ти рекнем ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahaha..bila sam u Schonbrunn-u ali sam pila punch ( orange-rum) i bio je odlican..cak smo i solje kupili pa smo se sepurili po zoo sa soljama pijuci napitak  Divan je u ovo vrijeme Bec..ja sma bila u proljece i ljeto...nekoliko puta ali nikada u ovo vrijeme kada je divno okicen.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
lep je Beč Vuki hvala i tebi sretan Božić
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: hahahaha..bila sam u Schonbrunn-u ali sam pila punch ( orange-rum) i bio je odlican..cak smo i solje kupili pa smo se sepurili po zoo sa soljama pijuci napitak  Divan je u ovo vrijeme Bec..ja sma bila u proljece i ljeto...nekoliko puta ali nikada u ovo vrijeme kada je divno okicen. од тој ноћ пијем алкохол да се зна значи немаш појма која је то бљувка од бљувотину мсм кувани сок од вишњу ал се више нисам захебуцно нити једном ..лето..пролеће.. јесен.. ма све је то ок ал око Божића са декорацијама је фантастиШен ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|