| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
како не бре остао ми тик од такијех муШкарчина ово ми је новогодишњи хит
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
деси ми се у кафани пре неку ноћ да не знају ову песму а била је хитнЧина јбте само така у Путник се код Маринка иШло да се Маки слуша а после у Тару на дочек нове неке 90.... ко ће га знати
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ијаоооооооооооооооооооооооооооо раЗвљуууууууууууууууууууууууј
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ne bih da vas prekidam ovo ono...al' sta me briga  samo da pozdravim i cestitam vam i ovako ... sretan vam Bozic  pa djesteeeee ljudoVI
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
 bilo je to dobro vreme. Sta je sa tom pevacicom nestala je odjednom... A ove Cecine su bile himne 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jbt Vuki ja ili sam premlada(hihihi) ili me nekako sve to zabislo nista ne znam od tih pjesama sto pustas nikad cula
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Gde si bre Molena kasno se dolazi a 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ијаооооо МолнеЧе дођ дер да се ижљубимо за два Божића и једну нову па ћемо за који дан јопет ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Cecu znam , normala  gdje vam je to Pitt..jel zaspao ili se nesto ljuti pa nece da pise?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma kakvi kasno Cas..nikad nije kasno da se voli strasno  Vuki pa zar se nismo ljubili za sve te nabrojane dane evo jos jednom ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|