| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
rekoh ja da je dosadna u ovoj godini vjerovatno ti nova godina vraca za ono ''uaaa nova godina''
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: rekoh ja da je dosadna u ovoj godini vjerovatno ti nova godina vraca za ono ''uaaa nova godina'' ma samo kad sam tebi jezik razvezala a mene ko *ebe e bas necu da ti kazem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
a sad odo da se jebavam s teskim zivotom a vi se zajebavajte ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
ONA ode da radi "ono" - uživaj 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ophi kakve vozove?  Hajde She...samo kukaš, nadati se da ce ove godine biti manje kuknjave....ne zanovijetaj i uzivaj malkice  a taman sam ti se mislila javiti krajem mjeseca, da pivo negdje popijemo...nema sanse pa da mi jos uzivo zakukaš..uffff, nema sanse
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
Molena je napisao: Ophi kakve vozove?  Ehhh.... 
|
|
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
Moglo bi se poći nešto pojesti; pozdrav.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja spavam...moji kapci su teski, preteski i nikako docekati kraj ovoga dana a vi se vecina spremate za Bozic...kupuje se na sve strane, kuha se previse po nasem starom dobrom obicaju i trosi se na sve strane...a sve se nema  sve razumijem i sve su nam lijepi ti obicaji...ali trosimo vise nego sto nam realno treba da potrosimo. uzivajte ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46372
|
Uh,Pitte...moja jelka je davno okićena...prije 25-og...  Večeras spremam posnu hranu...prebranac između ostalog...da se ne bih sutra zeznula i omrsila se...idemo kod moje mame da pečemo prase...u dvorištu natenane...pa onda puricu...i tako...kolači su gotovi... ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|