Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
E to nisam ni probala a nisam ni cula da postoji. Pa jel valjaju!?..cuj banane u rakiji. Znam da sma negdje citala da neko negdje na nasim prostorima Balkana pravi rakiju od banana, ali banan pecena u rakiji...nisam cula.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Banana na roštilju je to bila...i onda natopljena rakijom..čak mi i nije bilo loše...  Ma to kad sam išla u posjet rođacima u Njemačku pa smo išli na ručak kod mamine sestrične...tamo su bili i roditelji muža te sestrične te su oni to napravili...to je valjda neki njihov njemački desert... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
A gde je moj frajer ?
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ne znam ja ni gdje je moj, kako da znam gdje je tvoj... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
 posudit Cu vam ja svog ako hocete 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Pa kako ste ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Šta mislite o još nekoliko dana lenstvovanja? Tamo, do Malog Božića 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
mislim 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Sta je sa triletom? Ako neko zna neka mi javi moze i na pp iovako mi niko nista ne pise  Nije da me nesto zanima bas trile, nikada mi nije bio zanimljiv, banderas obican, subotar. salim se naravno, ovaj forum nije isti bez njega.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Nije da ga bas zanima Trile, ovo je vise apel za pisanje pp-ova  A ja ti taman mislila pisati sta je s njim....sad necu namjerno, bojim se raspisat cu se  Inace da vas pitam....razmisljate li vi cesto i razmisljate li uopce o preseljenju iz vasih mjesta, gradova,sta vas sprecava da to ne napravite ako mislite o tome i tako toooo !?
|
|
|
|
|
|