Kao prvo , svima zelim sretne praznike !Nisam vas zaboravila, prosto sam nekako ispala iz fazona za pisanje, previse obaveza koje sam natovarila sebi svesno i nesvesno mi oduzima od dana mnogo vise nego sto sam mislila. Pa dok sednem "na miru" da napisem koju pametnu , mozak mi zabaguje ili mi se prosto spava ...
Mislila sam zima kad dodje imacu vise vremena, manje obaveza ...ali ispada da sam i ja nekako se "pomedvedila" i tonem u neki zimski san ...
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
Ne zelim da kvarim praznicno raspolozenje nicije, pa cu sve te bezvezne teme oko prirema ostaviti za supu duvati

Ne obecavam ni sad da cu biti redovna, jer ta rec nekako mi iscezla iz recnika, prestala sam obecavati bilo sta od onda kako mi zivot uzeo tempo poput brojaca tempirane bombe.... da li ce da odbroji pa da pukne ili u zadnji tren neko da uleti i precvika pravu zicu i brojac stane ali uvek samo na tren pa sve Jovo nanovo...
Posto su tu praznici a ja sam onda nekako raspilavljena i ako su svi nadrndani oko mene ja osmeh ne skidam , tako zelim svima Vama da kad izadjete iz kuce obavezno osmeh ponesite , grejace vas mnogo vise nego tople rukavice , verujte mi

Drugo .... ispratim ja onako iza paravana koliko god je to moguce, vidim da ima tu ljudi kojima nedostajem , zadnje sam procitala Molenu ... da sad ne budem skromna zaista mi je drago s obzirom da prag Srbija Foruma jako retko prelazim ... ne jer sam ljuta ili povredjena prosto imam osecaj da sve sto sam imala napisala sam ... imam neku vrstu zasicenja ... ne zamerite mi
Svima zelim jos jednom prelepe praznike
![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
i nadajmo se da ce sledeca biti bolja nego ova prethodna
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
tako to otrcano zvuci ali sta cu morala sam napisati

Cmokici na nosice (Molena posebno za tebe
![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
) Budite mi lepi , zdravi i veseli .... volite nekog i sigurno neko ce voleti i vas (eto mene kao Sonje M)
![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)