| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Lajko jesi li me pozeljela !?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ma kako ne, pa ja samo zbog tebe i dodjem, sta je sa tebe be
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bradpresto Pitt je napisao: Šta ti Gigi radis negdje jel? Radim u jednom dječjem vrtiću na Kantridi...a petkom i subotom idem na faks (jer sam upisala diplomski studij, dakle još 2 godine)... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bradpresto Pitt je napisao: Za rock imas Vatru. I Adastru...predobra mi je njihova najnovija! A ima tu i riječkih bendova...znaš da smo mi kolijevka hrvatskog rocka. ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Šta ti Gigi radis negdje jel? Radim u jednom dječjem vrtiću na Kantridi...a petkom i subotom idem na faks (jer sam upisala diplomski studij, dakle još 2 godine)... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) Bravo,odlično čestitam,blago onom tko te ozeni,ti si zena kućenica.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Tako je adastra Ako sretnes Anu i Prljavi grade.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Znas li da je taj Jeronim Maric brat od Anđe!?
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Znam, znam...al nisam mislila da se zove Jeronim, nego Jerko...  Jao, jesi vidio što se s Anđom događa...jadna je oboljela od multiple skleroze...a tako mlada! Tuga!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Znam, znam...al nisam mislila da se zove Jeronim, nego Jerko...  Jao, jesi vidio što se s Anđom događa...jadna je oboljela od multiple skleroze...a tako mlada! Tuga! Znam,znam imala je borbu s bivsim za dijete,to iscrpljuje,on je pravim imenom Jeronim.
|
|
|
|
|
|
|
|