Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
e hoce li she doci malo na net 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
јоЦк Меги виш да неће да се експонира шта урадише те књиге од њума ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
....kako ne volim sneg...nikako....ali sad neka milinina....nije ga dugo bilo, valjda zato....
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ugodno mi je citati knjige a mrzi me dolaziti na net i cucati ko sojka na jugovini 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
...kojim putem krenuti ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Koju od pet nepročitanih knjiga pročitati? Volim kad mi ljudi daruju knjige...ne volim kad nemam vremena za čitanje istih pa mi ih se puno nakupi...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Daj naslove tih knjiga pa da ti pomognemo kod izbora koju prvo poceti citati ?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Evo ovako: 1. Ljubomora (Linda Howard) 2. Olovni ponedjeljak (Nicci French) 3. Kvaka (Mark Mason) 4. Boje istine (Kristin Hannah) 5. Srebrno svitanje (Catherine Anderson) 6. 50 nijansi mračniji (E.L. James) Ipak ih je šest... ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
tu sestu zanemari...vjerujem da si procitala ranije pa bi kao trebala zavrsiti ciklus...ali vjeruj mi da nista pametno i drugacije u odnosu na prve neces procitati. Kvaka..prica o smislu istinske ljubavi ma sve su ti ove ljubavne knjige hehe Ja bih citala taj Olovni ponedjeljak....neko mi je rekao da je citao i da je dobar roman, sa dobrom tematikom i napeta od samih pocetaka, drzi te kao citatelja cijelo vrijeme. Eto..pa s njom kreni ako mene pitas 
|
|
|
|
|
|