Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 08 Maj 2026, 11:43

Autoru Poruka
GiGi
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 29 Dec 2014, 10:27
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Ne znam Moli kako se bori...kod mene u centru nema snijega (sunce piči), al vidim svako toliko kako ralice jure do onih mjesta na kojima je zapao...
Uglavnom...ja bih htjela da jednom i tu na mom dijelu padne koja pahulja više...ovako samo nešto nalijeće, ali se ništa ne zadržava...
Al zato tamo gdje su nam smješteni svi važniji trgovački centri, eto snijega, eto zimske opreme!

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 29 Dec 2014, 10:29
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

A nema ga ni kod mene Gigi u gradu....sta ce nam, dovoljno sto ga vidim po okolnim brdima. Pa ko voli nek pali auto i na snijeg , ha ja :D
Samo 10 minuta voznje od grada i na snijegu si, a samo 40 i na moru si he he...ljepota.
Kako su prosli blagdani, jel bilo puno kolača!? hihi

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 29 Dec 2014, 10:32
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Blagdani su prošli u jednom toplom obiteljskom raspoloženju...volim kad je obitelj na okupu! :)
Jela se purica s mlincima, francuska salata, pilo vino... :)
Kolača smo mama, sestra i ja ispekle 5 vrsta, a jučer smo si i lava muffine napravile jer kao slatkoga nam nije dosta :D
Uglavnom...očekujem barem 2 kile više! [hanghead.gif]

Kako je kod tebe prošlo? :D

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 29 Dec 2014, 10:38
Korisnikov avatar
*VIP*

Pa proslo je slicno kao i kod tebe...mozda nam je meni na stolu bio drugaciji, ali bitna je atmosfera i onaj Bozicni duh,a hrana manje vise ;)
Ovo nam je bio i prvi Bozic sa malim klincom ( od brata ) kome je sada 5ipo mjeseci, pa nam je po tome bio posebno lijep...
Kekino sunce koje se samo smije hehe....samo ljubav i ljubav [srce.gif] ... ponosna sam na brata koji je tata za 10+ !!!

Inace nisam neki ljubitelj kolača tako da ih nisam nesto puno ni pojela...vjeruj da mi je doslo da mami ukradem jednu cokoladu , gdje mi je ona rekla, jao T. ma sta ti je..pored toliko kolača ti bi cokoladu jela :D

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 29 Dec 2014, 10:39
Korisnikov avatar
*VIP*

Vidim napisala si tamo ovo vezano za predsjednicke izbore hehe...cirkus u Hrvatskoj rekla bih..i to opet.
Mada od samostalnosti sami izbori za predsjednika nisu bili ovako napeti....tjesna borba izmedju ova dva kandidata..iako je meni prijatno iznenadjenje onaj mali Sincic...uvijek prednost dajem mladima koji nisu ispred bilo koje stranke. S obzirom koliki je broj glasova dobio, to znaci da ni ljudi ne glasaju za stranke nego bas za osobu...sto je jedina pozitivna stvar.
Znaci Ivo ili Kolinda!??...imas li favorita medju njima.
S obzirom da je Istra kao i Rijeka uglavnom lijevo orijentirana ocekujem da je tvoj izbor vec aktualni predsjednik ;)

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 29 Dec 2014, 10:40
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

A ti si dakle teta sada...slatko! :)

Jao i moja mama je ista...nema čokolade dok se ne pojedu svi kolači... [images/smilies/floet.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 29 Dec 2014, 10:44
Korisnikov avatar
*VIP*

da da, ja sam ti tetka i obozavam svoju novu ulogu
posebna je to car a i duznost :)

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 29 Dec 2014, 10:47
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Molena je napisao:
Vidim napisala si tamo ovo vezano za predsjednicke izbore hehe...cirkus u Hrvatskoj rekla bih..i to opet.
Mada od samostalnosti sami izbori za predsjednika nisu bili ovako napeti....tjesna borba izmedju ova dva kandidata..iako je meni prijatno iznenadjenje onaj mali Sincic...uvijek prednost dajem mladima koji nisu ispred bilo koje stranke. S obzirom koliki je broj glasova dobio, to znaci da ni ljudi ne glasaju za stranke nego bas za osobu...sto je jedina pozitivna stvar.
Znaci Ivo ili Kolinda!??...imas li favorita medju njima.
S obzirom da je Istra kao i Rijeka uglavnom lijevo orijentirana ocekujem da je tvoj izbor vec aktualni predsjednik ;)

Ja sam u prvom krugu glasala za Sinčića...u drugom ću lokalpatriotistički za Kolindu...ipak je ona naša Grobničica... :D
Za Josipovića ne bih jer u prvih 5 godina nije napravio ništa pametno...znam da neće ni Kolinda, al ono..barem je iz mojega kraja...
Za Rijeku i Istru nikakvo čudo da daju glasove za sdp-ove kandidate...mislim da dosta i sastav stanovništva u ovim dvjema županijama utječe na glasove...

Uglavnom...na Badnjak je Kolinda u Rijeci dijelila frigane lignje...i prolazim ja onuda i čujem dvojicu tipova kako strpljivo čekaju da dođu na red i komentiraju: Uuu...zgodna je, zgodna! :D
I tako...moj glas zgodnoj Kolindi! :D

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 29 Dec 2014, 10:57
Korisnikov avatar
*VIP*

hehehe...pa jeste zgodna i nekako mi ostavlja bolji dojam od Ive, koji istina nije nista napravio...barem onoliko koliko ja znam i pratim ( a ne pratim bas nesto puno tu politicku scenu ). Citam da se tek sada ''probudio'' jer je shvatio da ima zbilja pravog protukandidata te da mu je fotelja uzdrmana.
Bice to napeta i neizvjesna borba do kraja, barem gledajuci rezultate ovog prvog kruga ;)
Ja bih glas isto dala Kolindi, da glasam naravno. Primjetila sam je jos dok je bila ministrica vanjskih poslova..lijepa, zgodna, plava, majka i prica 6 jezika ... žena nego sta he he ;)

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 29 Dec 2014, 11:03
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Ma Josipović tu obećava brda i doline kao da se prvi put pojavio na političkoj sceni...a 5 godina je već na vlasti i ništa od toga nije napravio...
A i ovi iz njegovog stožera su toliko bistri da idu pljuvati Sinčića nakon što su vidjeli da je dečko osvojio preko 300 000 glasova koji će im svakako trebati ako žele pobijediti u drugom krugu, a tijesno je...
Kujundžićevi glasači će dati glasove Kolindi...barem ih je on suptilno pozvao na to...a vjerujem i velik broj Sinčićevih...
E sad...treba vidjeti hoće li se aktivirati ostalih 53% glasača koji nisu glasali u prvom krugu...bit će napeto 11. siječnja!

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu