Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
MeGi hoćeš ti da me šetaš,neću da te dirkam
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
laaadno jbteee,cini mi se da prava zima stize jos malo pa cu oustiti pesmu SUNCOKRETI-PADA PRVI SNEG 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
kako me preskoči , ko govance na putu 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
BoGAMIII ja se uvjek uglibim u g**na neka
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Zašto njoj niko nije čestitao rođendan?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
GiGi je napisao: Jel netko od vas jeo pohani sladoled? Jel vam se sviđa kao i meni? ja nisam i ne mogu ni da zamislim da jedem nesto sto se zove pohani sladoled  sladoled je brate mili da se lize i hladan i socan i da se topi mljac. nisam Gigi probala ali mozda i valja, samo mu treba promjeniti naziv,jedan je sladoled nemoj da se salimo ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ne liči li i vama naša Senka na Vučića? Biće biće, a nama sve gore?
Izvinjavam se na poredjenju, meni tako izgledaa
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: GiGi je napisao: Jel netko od vas jeo pohani sladoled? Jel vam se sviđa kao i meni? ja nisam i ne mogu ni da zamislim da jedem nesto sto se zove pohani sladoled  sladoled je brate mili da se lize i hladan i socan i da se topi mljac. nisam Gigi probala ali mozda i valja, samo mu treba promjeniti naziv,jedan je sladoled nemoj da se salimo ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) kinezi pohuju sve zivo od banana preko euro krema do sladoleda to je njihova slatka poslastica meni je to kao da si nesto od ovog zamoto u trulex krpu i bacio na ulje al ima onih kojima se dopada ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pohovana banana mi je ok..to sam jela ali sladoled jbt..pa to se lize, hladno je..i sad da mi ga pohujes..ma bjAAAAziiiiiii....bas kao sto rece, trulex i na palmino ulje bacis da malo pozuti ...bljak.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ma Moli...to ti je ludilo jedno...u kineskom restoranu probah... Uglavnom...izvana je toplo, a unutra hladno...donesu ti to, poliju nečim i zapale pred tobom...čekaš da se vatra ugasi i onda jedeš... Jeste kada jeli pečene banane u rakiji? Ja jesam u Njemačkoj... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|