| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: ето ја помислим она већ турила ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) kad bi ti bili svi ko ja de bi ti bio kraj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) добро бреЈ ај товари кад ти се море ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne znas ti komlimente primat vidim ja ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: па да ОНИ не знаш ти шта је добро ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) ne znam aj mi ti reci ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
јбте шта читају ових 7 гостију на кафанЧету да ми је да знам ето кад би њи 4 унишло било би нас 6 ал јоЦк море затарАБила би вам ја све рупичице ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
не знам ја Флекице ништа да примам колко ми се чини у писаном изражавању офкорс ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: јбте шта читају ових 7 гостију на кафанЧету да ми је да знам ето кад би њи 4 унишло било би нас 6 ал јоЦк море затарАБила би вам ја све рупичице ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ugrizo se za jezik na vreme ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: јбте шта читају ових 7 гостију на кафанЧету да ми је да знам ето кад би њи 4 унишло било би нас 6 ал јоЦк море затарАБила би вам ја све рупичице ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ugrizo se za jezik na vreme ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) шта се гриЗеш јбте пљуни па залепи шта фале ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: не знам ја Флекице ништа да примам колко ми се чини у писаном изражавању офкорс ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) blago tebi ti samo u pisanom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: јбте шта читају ових 7 гостију на кафанЧету да ми је да знам ето кад би њи 4 унишло било би нас 6 ал јоЦк море затарАБила би вам ја све рупичице ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ugrizo se za jezik na vreme ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) шта се гриЗеш јбте пљуни па залепи шта фале ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) ma brezobrazno je a ima veze sa rupicom ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: не знам ја Флекице ништа да примам колко ми се чини у писаном изражавању офкорс ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) blago tebi ti samo u pisanom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) не серуцкај сад баш кад се елементирам елементарно рекли смо да се овде РЛ одваја јел тако, тако је ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|