| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: иначе боља сам од њег и бреЗ штимање глас ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) aj se snimi pa pusti da cujem ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) у ово стање нема шансоне бреј[zenskismeh.gif] ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) koje stanja? oppppp nesto spesli?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
да виш како ја клеЧке правим ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: meni je glas taman  a o onom drugom o Boze,tako bi lepo bilo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) не палим се на мекУШце а поготову пиЗде мсм на њега ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) ja se palim ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: koje stanja? oppppp nesto spesli? ма да бре направих журку на зелењаку а Џони се постидео па каже "бре тето понашај се молим те" данаске сам биЈо ТетаМразко ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: meni je glas taman  a o onom drugom o Boze,tako bi lepo bilo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) не палим се на мекУШце а поготову пиЗде мсм на њега ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) ja se palim ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) угаси се јбте наћићу ти бољеГ ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: да виш како ја клеЧке правим ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ma nemoj? kakve? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: meni je glas taman  a o onom drugom o Boze,tako bi lepo bilo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) не палим се на мекУШце а поготову пиЗде мсм на њега ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) ja se palim ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) угаси се јбте наћићу ти бољеГ ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) dobar mi je ovaj odabi ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ијаооооооооооо паЗи песма за Алфа Мушкарчину
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: да виш како ја клеЧке правим ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ma nemoj? kakve? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) улећем увек на најлепШи део ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: да виш како ја клеЧке правим ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ma nemoj? kakve? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) улећем увек на најлепШи део ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) jel bar kazes mnjauuuuuuuuuuuu ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|