| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma dobro naljutio se nesto i ne dolazi cula sam da se ouzbiljio i promjenio tesko mi povjerovati u to kad se sjetim....kad smo se vidjeli kako me nasmijavao hahaha i sad kao ozbiljan..jasta je 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Jel to neki novi avatar? ne vidim ja sliku s posla...jbg
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
како је ова песма набијена енергијом до даске сам појачала ипак солирам кућици па да искористим OneRepublic - Love Runs Out
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja ne mogu slusati sama muziku kuci ako nemam slusalice na usima uvijek mi je tv upaljen i nesto drnda s njega a muziku slusam onako sa kompa samo ako nisam sama kad sma sama sluske na usi i na najjace 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: ma dobro naljutio se nesto i ne dolazi cula sam da se ouzbiljio i promjenio tesko mi povjerovati u to kad se sjetim....kad smo se vidjeli kako me nasmijavao hahaha i sad kao ozbiljan..jasta je  тај ко ти рекао слагао је све!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! гори је но што је био само нема времена да блеји од умора јбга знаш како је кад си нон стоп на пути не постиЗаваш ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Jel to neki novi avatar? ne vidim ja sliku s posla...jbg она браон то сам била права ја ал фотошопиРана ово је сад нека манекенка јбга нисам више плавуша ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma jasta je on na putu....kako da nije nista ja njemu ne vjerujem po tom pitanju a jos kao ne postizava ...ma kako da nije
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne sjecam se tog braon avatara a inace nisam ni ja vise crvenokosa 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ијаоооооооооооооооооооооооооо што волем кад вако попиЗдеканим од мјузуууууууууууууу ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|