| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
нема ништа има свашта уђох јербо те видоК шта знам да ми те неко неукраде тако једру ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
поготову неки индијанац јбте ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ako do sada nije, nece ni sada..., nisam ja te srece a jos me ne treba krasti no samo lijepo pitati  joj i ja mrzim ta svjetla u 4 popodne...mukica prava a snijeg mi ne treba....ne zelim ga u svom gradu negdje drugo DA
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Kakav sada indijanac? mada nije lose...trebalo bi i indijanca nekog ''pomirisati'' onako...radi sirih vidika 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Београд је најружнији град на целоме свету и шире сваког новембра и децембра кад нема снега онда је све сиво и горе и доле и лево и десно без онијех 50 нијанси мсм има тај град и више ал ти и мисли од њега посиву пФљуц
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
преписујем од Оце он помињои Навахо ја нисам никој да се знаЕ ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ал ако би униШо ништа споради истог имала небиК ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
мада једно су жеље.. друго могућности.. треће стварност а сасвим четврткасто тртогузичави црФенокожац ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
опет имам дијареју на прстиће еве ућутавела сам ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Vuki nije samo Beograd tako je u cijeloj Srbiji a i svugdje kada je zima bez snijega
Kada putujes kroz Bosnu toliko je ljepote i zelenila da ej nevjerovatno kakvih prizora ima a sada kada se vozis..katastrofa...sivo, zima, prljavo, mokro kada padne snijeg, malo je ljepse jer pokrije to sivilo i prljavstinu zato je meni u proljece svugdje lijepo i sve mi lijepo
|
|
|
|
|
|
|
|