| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: dok ne vidim da se znas nositi s tim prc  lepo rekoh samo ti je to u glavi amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nema p*ckanja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ocu da naucim nesto od tebe
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e sad te moram napustiti..imam poziv moram posao zavrsiti treba mi oko pola sata pisemo se ljepotice hahaha sta od mene da naucis samo reci..ja cu poslije da ti napisem ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
moram ici i ja mora se neko mlatiti sa beogradskim ludacima uzivajte ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa lako se tebi s njima mlatiti kapirate se  hahah uzivaj nigdje nikoga ali dobar dan i njemu ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
ja i Kojo nisamo važani ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Mad....nisam se tome od tebe nadala 
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Ма, јок. То је само био мој ритерн за овај мушкомрзачки "виц".
Mudrost Navaho Indijanaca Sve žene mogu nešto da nauče od mudrih Navaho Indijanaca: Žena se vozi svojoj kući negde u severnoj Arizoni kada ugleda Indijanku kako stopira. Zaustavlja se i žena ulazi. Dok neobavezno ćaskaju, Indijanka svako malo baca pogled na kesu na sedištu. "Ako se pitaš šta je u kesi," reče žena, "to je flaša vina. Dobila sam je za muža." Indijanka ćuti neko vreme, klimne glavom nekoliko puta, i reče: "Dobra trampa."
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
еве ме значи магла гора но у филму магла пљуцкавица од кишу она што само гооЗу смочи лечка па да се смрзнеш само тако с све шољку малешну моје шербетуше седох да се згрејем добар вам ова средСреда ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|