| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
To ti msilis da se ne vidi razlika osjeti se to u svakom tvom slovceTU 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: свакако је све боље но ширити негативну енергију и ружне речи ијаооооооооооо а како сам сад ово ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: To ti msilis da se ne vidi razlika osjeti se to u svakom tvom slovceTU  ма углавном глуматам.. шмирам... фалиширам и то ал кад дајем дајем беЗ кајања ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: свакако је све боље но ширити негативну енергију и ружне речи ијаооооооооооо а како сам сад ово ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) Волим ове моменте кад тачно знаш шта мислим, док исте претачем у слова а њих у речи ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
taman posla gubiti vrijeme na kajanje prosli smo tu fazu davno ima i preko nekoliko godina hahaha
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
sad se ne kaze DALA SAM nego DAO MI SE 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: sad se ne kaze DALA SAM nego DAO MI SE  јаооооооооооооо па да а да виш како МИ ДОБРО СТОЈИ ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: taman posla gubiti vrijeme na kajanje prosli smo tu fazu davno ima i preko nekoliko godina hahaha не мерим време годинама само тренутцима узаврелим од чудеса ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
е па стварно немам појма који ми је МолеНче дефинитивно поетски делујеш на мене данаске ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata